Select Menu


Τουρκοκύπριοι υπουργοί στρέφουν τα πυρά τους κατά της Άγκυρας.

Ο «υπουργός Εξωτερικών» του ψευδοκράτους Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν επιρρίπτει την ευθύνη της κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις των κατεχομένων με την Τουρκία στον Τούρκο υπουργό Επικρατείας και αρμόδιο για την Κύπρο, Τζεμίλ Τσιτσέκ.

Σύμφωνα με τον τουρκοκύπριο «υπουργό» ο Τ. Τσιτσέκ έριξε λάδι στην φωτιά όταν κατά την επιστροφή του στην Άγκυρα μετέφερε τις αντιδράσεις «15 έως 20 ατόμων» με τέτοιο τρόπο ώστε να παρερμηνευθούν και να εμφανιστούν ως πολύ μεγαλύτερες από ότι ήταν στην πραγματικότητα.

Με άλλα λόγια, η τουρκοκυπριακή ηγεσία προσπαθεί να περάσει πως «δεν έγινε και τίποτα «αφού στην πραγματικότητα αυτοί που διαμαρτύρονταν ήταν 20 άτομα, ενώ οι δεκάδες χιλιάδες που βγήκαν στον δρόμο ύστερα απλά το έκαναν από αντίδραση στις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να σημειώσουμε ένα σοφό γνωμικό του λαού μας πως «όταν σε φτύνουν εσύ νομίζεις ότι βρέχει» είσαι πολύ κοντά στην καταστροφή σου.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top