Select Menu


Παρακαλώ όποιος έχει διασυνδέσεις με δημοσιογράφους ας ξεκινήσει την έρευνα. Οι καταγγελιες πληθαινουν καθημερινα και η κατασταση εχει φτάσει στο απροχώρητο, στις υπανάπτυκτες χώρες Γερμανία, Βρεταννία, Σουηδία (κυρίως), Νορβηγία και τελευταία στην Φινλανδία.

Μάλιστα τον Αύγουστο απήχθη εντελως απροκαλυπτα και μικρή Ελληνίδα, δίχως χαρτιά, αποφάσεις, λόγους, τίποτε. Οι γονείς απευθύνθηκαν στην Ελληνική Πρεσβεία στο Ελσίνκι για τον απεγκλωβισμό του παιδιού, και την αποστολή του στην Αθήνα για την ασφάλειά του. Κατόπιν οι γονείς δέχθηκαν απειλές από το κύκλωμα που δρα στην φινλανδική πόλη Τούρκου (παρακλάδι του σουηδικού κυκλώματος απαγωγών και πωλήσεως παιδιών στην μαύρη αγορά υιοθεσιών) και αγωνίζονται να προχωρήσουν σέ μηνύσεις, αποφασισμένοι νά φτάσουν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Παραθέτω τον συνδεσμο της ακόλουθης σελίδας όπου δημοσιεύονται στοιχεία για τις απαγωγές παιδιών. Ζητώ την προώθηση του θέματος σε δημοσιογράφους, υπάρχουν πολλές αποδείξεις καί έγγραφα για τέτοιες απαγωγές, που θα τεθούν στην διάθεση των δημοσιογράφων που θα δημοσιοποιήσουν το τεράστιο πρόβλημα των παιδικών απαγωγών.

Σύνδεσμος: ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - LACONIC RENAISSANCE


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top