Select Menu

Αν νομίζουμε ότι έχουμε κατ’ αποκλειστικότητα το «προνόμιο» να χρησιμοποιούν οι Τούρκοι τη μειονότητα της Θράκης για να δημιουργούν προβλήματα, απλώς κάνουμε λάθος!

Με μια ασυνήθιστα απρεπή φρασεολογία, ο Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Μπουλέντ Αρίντς, κατηγόρησε τους Βούλγαρους για ρατσισμό και ρατσιστική αντιμετώπιση της τουρκικής μειονότητας, καθώς επίσης και διαρκή «παρενόχληση» των Τούρκων που ζουν ση Βουλγαρία…

Τις εκπληκτικές αυτές αναφορές ο Αρίντς τις έκανε κατά τη διάρκεια συνάντησης το περασμένο Σάββατο με τους αντιπρόσωπους του Κινήματος για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες, το οποίο περιγράφεται σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων της ΠΓΔΜ ως «φιλελεύθερο, με σκοπό την προστασία των μειονοτήτων στη Βουλγαρία».

Το πρακτορείο το αναφέρουμε διότι κι αυτό έχει τη δική του σημασία, αφού οι Σκοπιανοί κατηγορούν τους Βούλγαρους ότι δεν αναγνωρίζουν τη «μακεδονική» τους… εθνότητα!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top