Select Menu


Πολίτες προχώρησαν στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς εναντίον του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου επειδή αρνείται ή καθυστερεί την εξόρυξη υδρογονανθράκων από περιοχές της ελληνικής περιφέρειας!

Ως μάρτυρες κατηγορίας και υποστήριξης των ισχυρισμών τους οι πολίτες πρότειναν τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Β' Θεσσαλονίκης και τον δημοσιογράφο Κ. Χαρδαβέλα.

Ο εισαγγελέας ο οποίος παρέλαβε τη μήνυση κάθε άλλο παρά αψήφιστα πήρε την υπόθεση. Αμέσως άρχισε να μελετά το κείμενο της και μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να καλέσει τους μάρτυρες για να συμπληρώσει το προανακριτικό υλικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πολίτες ισχυρίζονται ότι ο πρωθυπουργός με την στάση του ουσιαστικά ευθύνεται για τη μη αξιοποίηση μία σημαντικής πλουτοπαραγωγικής πηγής της Ελλάδας, η οποία εάν προχωρούσε με το σωστό τρόπο τότε θα ήταν δυνατό να εισρεύσουν σημαντικά κονδύλια προς την εθνική οικονομία. Μιλάμε δηλαδή περισσότερο για μία υπόθεση που προσομοιάζει στην αναζήτηση ευθυνών από διαφυγόντα κέρδη...

Λέτε να την βρει ο πρωθυπουργός από μία τέτοια ενέργεια;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top