Select Menu


Σύμφωνα με ένα υποτιθέμενο έγγραφο του Wikileaks που έχει διαρρεύσει,άλλα δεν έχει δει κανείς ακόμη,το 2000 ο ναύαρχος Μαξίμωφ διοικητής του ρώσικου Στόλου της Βόρειας θάλλασας,έστειλε μια απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν που έλεγε ότι μια μαγνητική δίνη είχε δημιουργηθεί(Νοέμβριος 2000)ή ανακαλυφθεί στον κόλπο του Άντεν έξω από τις ακτές της Σομαλίας και πως παρά τις συνδυασμένες προσπάθειες της Ρωσίας,των ΗΠΑ και της Κίνας να την περιορίσουν(;)ή να μελετήσουν την φύση της-η οποία αψηφά όλους τους νόμους της φυσικής-απέτυχαν.

Στα τέλη του 2008 διαπιστώνεται πως η δίνη αυτή σταδιακά μεγαλώνει και σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της θεωρίας αυτής.,είναι η αιτία για την "παγκόσμια" εμπλοκή ναυτικών Δυνάμεων στην περιοχή,με πρόσχημα την καταπολέμηση της πειρατείας από Σομαλούς ενόπλους.

Οι επιχειρήσεις αυτές-Ocean Shield(Nato),Atlanta(EE),Combined Task Force(ΗΠΑ)-αλλά και μεμονωμένες αποστολές πολεμικών σκαφών από Ινδία,Ρωσία,Κίνα,Ιράν και Μαλαισία,υποτίθεται πως δεν έχουν στόχο την αντιμετώπιση μερικών Σομαλών πειρατών που επιβαίνουν συνήθως σε μερικές φουσκωτές βάρκες με εξωλέμβια μηχανή ή σε κάποια καϊκια,αλλά την στρατιωτική παρουσία έναντι "οποιασδήποτε απειλής"για την οποία επίσημα βρίσκονταν εκεί.

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο κάποιοι υποστηρίζουν πως στις 15 Ιανουαρίου 2010 η "μαγνητική δίνη"(που δεν πρόκειται τελικά για δίνη αλλά για μια αστρική πύλη!),άνοιξε προκαλώντας μια σειρά σεισμικών δονήσεων στον Κόλπο του Άντεν άλλα και πρωτοφανή αστάθεια στα μετεωρολογικά φαινόμενα που άρχισαν από τότε.

Η υπόθεση έχει όμως και συνέχεια.Το περίφημο σπειροειδές φαινόμενο της Νορβηγίας(εικόνα),ένα χρόνο σχεδόν πριν,στις 9 Δεκεμβρίου του 2009, αποδίδεται ως ένα "πρόδρομο" φαινόμενο της δίνης του Άντεν ,αν και επίσημη εξήγηση είναι πως οφείλεται στην αντανάκλαση του ήλιου επάνω στα αέρια καύσης της αποτυχημένης ρώσικης δοκιμής ενός νέου διηπειρωτικού βλήματος,του Βulava.
Mάλιστα ένα άλλο έγγραφο,με ημερομηνία αποστολής 9 Δεκεμβρίου του 2009-ημέρα εμφάνισης του σπειροειδούς φαινομένου-από την αμερικανική πρεσβεία στο Όσλο προς την διοίκηση αεράμυνας βόρειας Αμερικής,κάνει λόγο για ένα σχέδιο Project Alice το οποίο συνδυάζει με το 2012.

Τέλος κάποιοι υποστηρίζουν πως ο ιδρυτής του Wikileaks Julian Assage έχει στην κατοχή του το κρίσιμο έγγραφο "Gulf of Aden Vortex" χωρίς να το έχει δημοσιοποιήσει ακόμη,-δεν πρόκειται για την ρώσικη αναφορά του Μαξίμωφ προς τον Πούτιν  αλλά για αντίστοιχη αμερικανική αναφορά -και αυτός ήταν πρακτικά ο λόγος για την δίωξη του και το κλείσιμο του σχετικού ιστότοπου θέλοντας να προλάβουν την διαρροή στο διαδίκτυο.

Περιοδικο "Τρίτο Μάτι"

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top