Select Menu


Ανοίγει το θέμα της αύξησης του ωραρίου στο Δημόσιο μετά τη συνάντηση-ενημέρωση της ΑΔΕΔΥ με τον αρμόδιο Υπουργό. Το πρώτο ζήτημα αφορά την επιμήκυνση κατά 2,5 ώρες του ωραρίου από 37,5 σε 40 ώρες, όπως ισχύει και στον ιδιωτικό (;) τομέα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρμόδιου υπουργού.
Το δεύτερο αφορά την πρόταση από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να λειτουργούν ορισμένες υπηρεσίες αιχμής και....το απόγευμα.

«Δεν μιλάμε για διακεκομμένο ωράριο αλλά για συνεχές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός. Συμπλήρωσε ότι η εφαρμογή του νέου ωραρίου για όσες υπηρεσίες θα λειτουργούν το απόγευμα, θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο προκειμένου οι εργαζόμενοι να προγραμματίσουν τη ζωή τους και τις υποχρεώσεις τους.


23 δις ευρώ αναγκάστηκαν να αποσύρουν τα νοικοκυριά από τις Τράπεζες το 2010!

Κατά 29,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το 2010 το συνολικό απόθεμα που διατηρούν στις ελληνικές τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά στις τράπεζες το 2010.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος, οι καταθέσεις στη χώρα μας μειώθηκαν πέρυσι κατά 12% σε σχέση με το 2009, με αποτέλεσμα στο τέλος Δεκεμβρίου το συνολικό τους ποσό να υποχωρήσει στα 208,8 δις ευρώ, από τα 237.9 δις ευρώ που....
ήταν στο τέλος του 2009.

Τα νοικοκυριά εμφανίζονται να απέσυραν από τις τράπεζες περισσότερα από 23 δις ευρώ, καθώς το συνολικό τους απόθεμα το Δεκέμβριο του 2010 υποχώρησε στα 173,5 δις ευρώ, από τα 196,8 δις ευρώ που ήταν τον αντίστοιχο μήνα του 2009.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top