Select Menu


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΝΙΑΔΑΚΗ*

Σάββατο πρωί στο MEGA ζητήθηκε από απόστρατο συνάδελφο ασχολούμενο με την δημοσιογραφία, να μιλήσει για τις ασκήσεις καταστολής πλήθους της 71ης ταξιαρχίας, που διατίθεται για τις ανάγκες της δύναμης αμέσου επεμβάσεως της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο συνάδελφος με πολύ φυσικό τρόπο και άνεση επαναλάμβανε, ότι είναι πολύ λογικό ο στρατός να επεμβαίνει, όταν ξεσπούν κοινωνικές ταραχές φέρνοντας σαν παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2008!!

Υπενθύμισε επίσης παλαιότερη άσκηση της ΕΕ, που είχε σαν σενάριο επέμβαση της δύναμης σε ευρωπαϊκό νησί που είχε «διασαλεφθεί η τάξη από την αύξηση των μεταναστών»!! Απορούσε μάλιστα, όταν ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι: μα είναι δυνατόν, ή … προφανώς εννοείτε ότι αυτά γίνονται σε άλλες χώρες, ή όταν διερώτονταν … έχει άραγε το δικαίωμα το ΝΑΤΟ να επεμβαίνει στο εσωτερικό μιας χώρας;;!!

Βεβαίως κύριοι, ΝΑΤΟ & ΕΕ έχουν λάβει την έγγραφη συμφωνία από τους κυβερνώντες μας να επεμβαίνουν στο εσωτερικό τόσο των χωρών μελών όσο και σε ξένες χώρες οπουδήποτε στο κόσμο. Δεν το είχατε υπόψη;;!! Ή μήπως όντας αρκετά ωμός ο συνάδελφος σας αιφνιδίασε; Η ΚΕΘΑ και όχι μόνο έχει γράψει και παρουσιάσει το θέμα κατ’ επανάληψη!

Και βέβαια κύριε συνάδελφε δεν είναι αποδεκτό ο στρατός να επέμβει στο εσωτερικό της χώρας για την «αποκατάσταση της τάξης». Ιδέες και πρακτικές σαν αυτές έχουν καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό! Παρά το γεγονός ότι αποτελούν παρελθόν, εξακολουθούν όμως να καλλιεργούνται από τις πιο σκοτεινές δυνάμεις του πολιτικού φάσματος, αλλά και από γνωστούς και μη μηχανισμούς!

Και φυσικά! Ότι είναι αδιανόητο να συμβεί στον δικό μας λαό δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να υποστεί οποιοσδήποτε ξένος λαός από ελληνικό στρατό! Επειδή δηλαδή οι «μεγάλοι» στηρίζουν τους δικτάτορες, μέχρι να ξεσηκωθούν οι λαοί, νομίζουν ότι μπορούν στη συνέχεια να δικαιολογούν την επέμβασή τους για «αποκατάσταση της τάξης» δήθεν;;

Βρήκαμε τώρα την καραμέλα και μιλάμε σήμερα για μοντέρνο στρατό …. Ή για νέες απειλές! Η απειλή της Ελλάδας βρίσκεται στα σύνορά της. Μόνο για την υπεράσπιση των συνόρων της χώρας είναι αποδεκτός ο αγώνας σε οποιουδήποτε τύπου περιβάλλον από το οπλισμένο τμήμα του λαού της.

*Υποναύαρχος ε.α
Μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top