Select Menu


Στην πανυγηρική ανακοίνωση προγράμματος εκπαίδευσης οπλιτών προχώρησε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όμως μην πάει το μυαλό σας στο..πονηρό. Όχι, δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί η παρεχόμενη στρατιωτική εκπαίδευση στον ΕΣ.

Ακολουθώντας κατα γράμμα το δόγμα Βενιζέλου ("δεν περιμένουμε γενικευμένο πόλεμο ούτε και προετοιμαζόμαστε για αυτόν") το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Απασχόλησης «Δήμητρα», ξεκινά ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο θα επιτρέψει σε ορισμένους "τυχερούς" οπλίτες θητείας να αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση σε επάνω σε θέματα... γεωργίας, κτηνοτροφίας και αγροτουρισμού!

Ο ΟΓΕΕΚΑ «Δήμητρα» είναι ένα εποπτευόμενο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ΝΠΙΔ, το οποίο ασχολείται κυρίως με την πιστοποιημένη εκπαίδευση νέων αγροτών. Το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης θα εφαρμοστεί αρχικά σε πιλοτική βάση και θα συμμετάσχουν σε αυτό τριάντα οπλίτες θητείας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχεδιάζονται νέες καινοτόμες παρεμβάσεις στους τομείς της χαρτοκοπτικής, κηπουρικής καθώς και στο πλέξιμο σεμέν.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top