Select MenuΚατά παρέκκλιση του συντάγματος (διεθνής σύμβαση απαιτεί κύρωση από τα 3/5) και με αλλοίωση του πολιτεύματος αφού καταργεί την βουλή, δείτε τι ψήφισαν (χωρίς να έχουν την νόμιμη εξουσία για να το κάνουν):

"Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη – μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου εισάγονται στη Βουλή για συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους"

Οκέι θα πείτε, αλλά τι υπέγραψε ο πούστης και τώρα κάνει τον ανήξερο;
Δείτε:

α)Πολιτική αποκρατικοποιήσεων, αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και αναδιαρθρώσεων:
-Ενίσχυση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας για την περίοδο 2012-2015.
-Ολοκλήρωση της καταγραφής και της δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου συμμετοχών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ακινήτων ύψους τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ. Στόχος είναι η συνολική είσπραξη εσόδων τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ την περίοδο 2011-2015 εκ των οποίων τα 15 δισ. έως το 2012.

β)Τραπεζικό σύστημα:
-Το Ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα παραμένει σταθερό, ενώ προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της ρευστότητας μέσα από νέα κανάλια χρηματοδότησης και η στήριξη πρωτοβουλιών για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος.
-Το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορεί να παράσχει 30 δις. επιπλέον εγγυήσεις για την άντληση ρευστότητας από τις τράπεζες μέσω τραπεζικών ομολόγων, ώστε να μπορούν να συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση της οικονομίας.”

30 + 78 τα προηγούμενα; Από τα 120 δις δανεικά, τα 110 στις τράπεζες! Μεγαλύτερη αρπαγή από τα ταμεία μας και το εισόδημά μας, από από την δημόσια περιουσία με σκοπό να δοθεί στις (ιδιωτικές) τράπεζες, έχει γίνει ποτέ πριν;

Και τώρα μας δουλεύουν με κροκοδείλια δάκρυα με δήθεν πατριωτισμό και εθνική αξιοπρέπεια, που χύνουν τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ για την φτηνότερη προπαγάνδα που έγινε ποτέ.

Δείτε επίσης:
http://topontiki.gr/article/13919
ΝΥΧΤΑ ρε ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ, αν βέβαια δεν σας προλάβουμε...
Επειδή αν σας προλάβουμε, θα είστε τυχεροί αν ζήσετε για να δικαστείτε!
Και τα παπαγαλάκια σας να το ξέρουν, δεν θα προλάβουν ούτε να πούνε "κιχ".

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ, κάτω οι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, κάτω οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ απατεώνες.
Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα, πουλημένοι αλήτες!

Κοτσάνα: Ο πατριωτισμός του πασόκ ξεπουλάει την Ελλάδα για σώζει ιδιωτικές τράπεζες.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top