Select Menu

Εν συνεχεία των αποκαλύψεων μας με τίτλο ''Αποκάλυψη ΣΟΚ! Προυπόθεση για 2 θέσεις του Ρ/Σ Κομοτηνής είναι τα Τουρκικά!!!'' και τις επίκαιρες ερωτήσεις που απεύθυναν οι Βουλευτές του Λάος κος. Πολατίδης και κος. Βελόπουλος στον Υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού για το θέμα και που αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής:


 
''Συμφώνως με πληροφορίες της Ε.ΡΑ. Κομοτηνής συνεχίζουν να κάνουν εκπομπές δύο δημοσιογράφοι, στην Τουρκική γλώσσα παρ' όλο που η σχετική τους Σύμβαση έχει λήξει στις 30/06/10! Ακόμη στον εν λόγο σταθμό εργάζεται ένας τεχνικός του οποίου η σύμβαση έχει λήξει απο τις 31/3/10!! Συμφώνως δέ με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου (Φωνή της Ξάνθης) στην Υπ. αριθμό ΣΟΧ Α1/2010 προκύρηξη της η ΕΡΤ Α.Ε. για πλήρωση θέσεων δημοσιογράφων, υπάρχει προκατασκευασμένη διάταξη που φωτογραφίζει ειδικά τους δύο αναφερθέντες δημοσιογράφους του Ρ/Σ Κομοτηνής!

Ερωτάται λοιπόν ο Υπουργός!
  • Γιατί συνεχίζουν να δουλεύουν στο Ρ/Σ Κομοτηνής αφού έχει λήξει η σύμβαση τους;
  • Ποιό είναι το καθεστώς Μισθοδοσίας τους;
  • Γιατί με την προκύρηξη της η ΕΡΤ Α.Ε. ζητά 2 δημοσιογράφους με πολύ καλή γνώση της Τουρκικής ενώ υπάρχει ήδη ένας μόνιμος;
  • Αληθεύουν τα δημοσιέυματα περι φωτογραφικής πρόσληψης τους;

Ήρθε επιτέλους και η επίσημη , πολυαναμενόμενη απάντηση του Υπουργείου...
 


Τα συμπεράσματα δικά σας...



Λόγιος Ερμής

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top