Select Menu

Η σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την Ζήμενς ασχολήθηκε και με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και Δικαστών. Κόντρα που παίρνει διαστάσεις καθώς οι δικαστές σήκωσαν το γάντι που τους έριξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης και κήρυξαν πόλεμο.

Ο «πόλεμος» συμπεριλαμβάνει και τη Βουλή, όπου ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες με επιστολή του προς τους τρεις Ειδικούς Εφέτες Ανακριτές που ασχολούνται με την υπόθεση, τους επισημαίνει να μην υπακούσουν στην υπόδειξη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής να επισπεύσουν την έρευνα διότι αυτό είναι αυτονόητο ενώ μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι ασκείται εκ μέρους του οργάνου της Βουλής ανεπίτρεπτη κατά το νόμο και παραβιάζουσα τη συνταγματική αρχή της διακρίσεως των εξουσιών εποπτεία επί δικαστικών λειτουργιών κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου. Και καταλήγει η επιστολή, σημείο που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών: «επομένως δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη το έγγραφο»…

Δυστυχώς όμως, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ τα MEGAλα μέσα ενημέρωσης προσπερνούν τέτοιες λεπτομέρειες…

Από την άλλη όμως κάνουν και κάτι καλό. Προκειμένου να καταπολεμήσουν το Ελληνικό αλτσχάιμερ, αφήνουν τον καθένα μας να ανακαλεί μνήμες…!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top