Select Menu

Σε εκτενείς δηλώσεις του, ο εμφανιζόμενος ως «πρόεδρος» της μουσουλμανικής ενώσεως (;) στην χώρα μας, ονόματι Ναΐμ Ελγαντούρ, κρούει στην κυριολεξία, (προφανώς για δικούς του λόγους), τον κώδωνα του κινδύνου, σε μια σειρά από ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τους ομόδοξους του, μουσουλμάνους  λαθρομετανάστες.

Τόνισε πως «οι μουσουλμάνοι μετανάστες είναι άνεργοι, πεινασμένοι και δεν μπορούν να ανανεώσουν τις άδειες παραμονής, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τόσα ένσημα»! (Εδώ να εννοήσουμε μήπως, ότι ζητούν πάλι, μια ακόμα «διακριτική» δηλαδή προνομιακή μεταχείριση, με δωρεάν «εξυπηρέτηση»).

Στην συνέχεια ανέφερε, ότι «δέχονται πολλών μορφών πιέσεις, αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα»! «Εντοπίσαμε (;) τα προβλήματα και ενημερώσαμε τις αρχές»! «Αν συμβεί οτιδήποτε, θα ευθύνεται η κυβέρνηση»! (Εδώ τα ερωτήματα, γίνονται πάρα πολύ πιεστικά και ιδιαιτέρως ανησυχητικά, με αρκετές μάλιστα έννοιες…)

Παρακάτω, επισημαίνει ο ανωτέρω ότι, «οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη χώρα, υπολογίζονται σε 750.000 (μάλλον θα είναι αδύνατος στην αριθμητική!) και δεν μπορούν να ελέγξουν τα τζαμιά, που υπερβαίνουν τα 100»! (Δηλαδή, τι μας «προειδοποιεί» το σημείο αυτό;). «Επίσημος ιμάμης δεν υπάρχει και τα χρέη του εκτελεί, ο κάθε μπογιατζής ή σερβιτόρος, ενώ η ένωση προσπαθεί (;) από χρόνια να ανακόψει τον δρόμο φανατικών στοιχείων, (πήγε να τα καταγγείλει;)  που σκοπεύουν να διαταράξουν την ειρηνική (;) συνύπαρξή μας, σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες, ακούγονται ακραίες φωνές, να μην έχουμε καμία επαφή, με τους Χριστιανούς»! (Οσο πάει γίνεται πιο «ειλικρινής» αλλά και απειλητικός).

Κατόπιν αποκαλύπτει πως, «όπως σε όλες τις χώρες, έχουν μεταφερθεί και στην Ελλάδα, Ουαχαμπίτες, άνθρωποι φανατικοί, που δεν εργάζονται (!) και ζουν από τα τζαμιά, αρκετοί πληρώνονται με μισθούς από την Ευρωπαϊκή Ενωση Ισλαμιστικών Οργανώσεων, έχουν ιδρύσει κέντρο (;) στην Αθήνα, μιλούν σε όλα τα τζαμιά και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε!».

Βέβαια, ανάμεσα στα εξαιρετικώς ενδιαφέροντα και ανησυχητικά, που ομολογεί ο ανωτέρω «πρόεδρος» «λησμόνησε» να προσθέσει, ότι πέραν των όποιων αντιπαλοτήτων με τους Χριστιανούς, μεταξύ τους μισούνται θανάσιμα, οι γνωστές φατρίες ή σέκτες, σουνιτών και σιϊτών, που όπως γνωρίζουμε όλοι, από την καθημερινή ειδησεογραφία των μουσουλμανικών χωρών, αλληλοεξοντώνονται με φανατισμό! Ούτε λόγος ασφαλώς, για το αμέτρητο πλήθος των αιρέσεών τους…

Ερωτάται από τον Κυριάκο Βελόπουλο ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης:

1. Εχει γνώση το Υπουργείο των ανωτέρω δηλώσεων του «προέδρου» της μουσουλμανικής ενώσεως; Εχουν μελετηθεί και εκτιμηθεί, στον βαθμό που επιβάλλεται, οι «καταγγελίες» και «ανησυχίες» που αναφέρει;

2. Θα κληθεί ο ανωτέρω, αρμοδίως, για αναλυτικότερες εξηγήσεις; Ποιες είναι οι «αρχές» που προειδοποιεί ότι έχει ήδη ενημερώσει και μάλιστα αποδίδει και ευθύνες, στην κυβέρνηση, «για ότι τυχόν συμβεί, στο μέλλον;». Τι μπορεί να σημαίνουν αυτά; Ποια κυβερνητικά κλιμάκια, έγιναν τελικώς, αποδέκτες αυτών των σοβαρών προειδοποιήσεων;

3. Ποιες είναι «οι ακραίες φωνές» και τα «φανατικά στοιχεία», που τους επηρεάζουν και τι ετοιμάζουν, με το «κέντρο» που έχουν ιδρύσει (;), οι ομάδες των «Ουαχαμπιτών»; Τι περιμένουμε για να ερευνηθούν όλα αυτά; Τι εντολές θα δοθούν άμεσα από το Υπουργείο, για την σε βάθος εξέταση όλων των καταγγελιών;
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top