Select Menu

Το δικό τους δημοψήφισμα άρχισαν από την Τετάρτη οι ιδιοκτήτες μπαρ και εστιατορίων στην Κρήτη, για να μάθουν εάν πλειοψηφούν όσοι είναι εναντίον του αντικαπνιστικού νόμου.

To δικό τους δημοψήφισμα για το κάπνισμα διεξάγουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ήδη από χθες έχει αρχίσει  η ψηφοφορία και τα ερωτηματολόγια έχουν αρχίσει να μοιράζονται  στους πελάτες σε καφετέριες και μπαρ οι οποίοι λένε τη γνώμη τους  για την επιστροφή η όχι των σταχτοδοχείων στους εσωτερικούς χώρους.

Στόχος των επιχειρηματιών είναι να καταγραφεί η δυσαρέσκεια του κόσμου για τη γενική απαγόρευση του καπνίσματος. Σύμφωνα με το Cretalive, έχουν εκτυπωθεί 17.500 έγγραφα τα οποία θα διανέμονται όλο το Νοέμβριο με στόχο να συμπληρωθούν όσο γίνεται περισσότερα.

Τα ερωτηματολόγιο για το "δημοψήφισμα", είναι μια πρωτοβουλία των ιδιοκτητών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχει πέσει κατακόρυφα ο τζίρος τους μετά την εφαρμογή του νόμου για τη γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους.
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top