Select Menu

Νταβούτογλου για Κυπριακό
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, ο Ahmet Davutoğlu, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον ΥΠΕΞ του Σουδάν Mohammed Alı Ahmed Kartı στην Άγκυρα, δήλωσε ότι «ο Κανονισμός Απευθείας Εμπορίου της ΕΕ με την ΤΔΒΚ δεν μπορεί να συνδέεται με κανένα άλλο ζήτημα».
Διευκρίνισε δε, ότι «δεν είναι δυνατόν να συνδέεται ιδιαίτερα με το ζήτημα των Βαρωσίων». Παράλληλα, δήλωσε ότι «η έλληνο-κυπριακή πλευρά προσπαθεί να εκτρέψει το ζήτημα σε άλλη κατεύθυνση αντί να συζητήσει τις δημιουργικές προτάσεις της τουρκικής πλευράς» και υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυση του Κυπριακού.

Τέλος, τόνισε: «Δεν θα αφήσουμε τους ΤΚ να τιμωρούνται από άδικα εμπάργκο και δεν θεωρούμε μια τέτοια κίνηση νόμιμη. Τα Βαρώσια είναι ένα ζήτημα που συνδέεται με την μόνιμη λύση».
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top