Select Menu

Η κωμωδία εφευρέθηκε στην Ελλάδα και αιώνες τώρα την έχουμε στο DNA μας.
Δυστυχώς μπήκε και στην πολιτική μας ζωή και εκεί, μπορεί να γελάμε αλλά το γέλιο είναι …πικρό!

Η κωμωδία ξεκίνησε στην ΔΕΘ του 2009 με το περίφημο “λεφτά υπάρχουν” και συνεχίστηκε με την εκλογή του ΠΑΣΟΚ τον περασμένο Οκτώβριο.

Το μνημόνιο και η υπερψήφισή του ήταν σκέτο ανέκδοτο και τα όσα ακολούθησαν “στο όνομα του μνημονίου” μας πάγωσαν το γέλιο.

Τώρα η κωμωδία συνεχίζεται..

Για το Βατοπέδι:
Φταίνε όλοι οι γαλάζιοι υπουργοί (προσωπικά ουδόλως τους εκτιμώ!) και κανένας πράσινος(!!!), ακόμα και χωρίς αποδείξεις(!!!) και με παραγεγραμμένες κατηγορίες(!!!).

Για το έλλειμμα του 2009:
Ακόμα γυρίζει η μπίλια στη ρουλέτα χωρίς να ξέρει κανένας που θα κάτσει (!!!), με αποκλειστική υπαιτιότητα της κυβέρνησης Καραμανλή(!!!), αλλά όσο και να πάει δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα(!!!) ή νέο μνημόνιο(!!!).

Για την ανάπτυξη:
Προχωράει το ΕΣΠΑ(!!!), επιδοτείται η απασχόληση ανέργων μέσω του ΟΑΕΔ(!!!), ετοιμάζεται (ακόμα…) ο νέος αναπτυξιακός(!!!) και η πράσινη ανάπτυξη έχει πολλές προοπτικές(!!!).

Για το κάπνισμα:
Ο νόμος ίσως να εφαρμοστεί(!!!), οι δημοτικοί αστυνομικοί θα γεμίσουν με τα  πρόστιμα τα δημοτικά ταμεία(!!!) και τα καταστήματα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα(!!!).

Για τον Καλλικράτη:
Η νέα δομή των ΟΤΑ θα επιφέρει μεγάλη οικονομία(!!!), θα τους δοθούν πόροι για όλες τις υποχρεώσεις και αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν(!!!) και ο Καλλικράτης δεν θα επιφέρει κανένα πρόβλημα στην συνοχή της χώρας(!!!).

Και τώρα;…

Τώρα θα πατάξουν την φοροδιαφυγή βγάζοντας στο διαδίκτυο τα φορολογικά στοιχεία του κάθε Έλληνα!!!…

Πως φαίνεται ότι ζουν σε άλλον πλανήτη!!!

Υπάρχουν λοιπόν τρεις πιθανότητες:

1)  Ανακαλύπτεις ότι ο Αγνωστός σου δηλώνει όλα όσα βγάζει πράγμα που σαφώς τον κάνει… μ@@@!
2)  Ανακαλύπτεις ότι ο Β γνωστός σου δηλώνει περισσότερα από όσα σου λέει ότι βγάζει ενώ παραπονιέται για την ακρίβεια πράγμα που σαφώς τον κάνει… μ@@@ και μάλιστα γκρινιάρη μ@@@!
3)  Ανακαλύπτεις ότι ο Γ γνωστός σου δηλώνει λιγότερα από αυτά που σου έχει πει ότι βγάζει.
Αυτό σημαίνει είτε ότι καταφέρνει να “πουλάει μούρη” ενώ δεν βγάζει αρκετά, είτε ότι καταφέρνει να φοροδιαφεύγει ενώ βγάζει πολλά.
Και στις δύο περιπτώσεις το πράγμα σαφώς τον κάνει… μάγκα!!!

Το σίγουρο είναι ότι δεν πατάσσεις την φοροδιαφυγή με τέτοια μέτρα και θέλω να δω τι θα κάνει η κυβέρνηση όταν αρχίσουν οι εκβιασμοί και οι απαγωγές νομοταγών, μη φοροδιαφευγόντων πολιτών, με βάση τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έχει διαρρεύσει.

Στην “χώρα της διαφθοράς” λοιπόν η κυβέρνηση έχει γίνει ανέκδοτο και η καθημερινότητά μας κωμωδία.

Δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα, η κυβέρνηση κάνει δοκιμές χωρίς να ξέρει τι της γίνεται και ο κόσμος έχει χάσει τον μπούσουλα.

Κανένας δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο αλλά ούτε και η κυβέρνηση ξέρει τι θα κάνει αύριο…

Με όσα μας συμβαίνουν καθημερινά έχουμε πάθει πλέον ανοσία και το κάθε νέο “πείραμα” της κυβέρνησης μας βγάζει γέλιο.

Κύριοι είσαστε γελοίοι και για την ώρα σας κάνουμε χάζι…
Όταν όμως κάποια στιγμή πάρουμε τα πράγματα σοβαρά τότε δεν θα προλάβετε να καταλάβετε τι σας βρήκε και από που σας ήρθε!

Απλή κοινή λογική…
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top