Select Menu

Από το πρόγραμμα του Βασίλη Κικίλια διαβάζουμε τα εξής "ενδιαφέροντα":

7. Τέλος στον Κοινωνικό Αποκλεισμό!
 Γνωρίζουμε ότι στην Περιφέρεια Αττικής απαιτούνται στοχευμένες παρεμβάσεις για ειδικές ομάδες πληθυσμού που δραστηριοποιούνται στο περιθώριο της κοινωνίας, όπως οι οικονομικοί μετανάστες.
Στο πλαίσιο της ισόρροπης και βιώσιμης ανάπτυξης που θα δώσει νέα προοπτική στην Αττική, αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες δράσεις για την ομαλή ένταξη όλων στον κοινωνικό ιστό.

Συγκεκριμένα:

εκπονούμε πρόγραμμα ένταξης στην αγορά εργασίας περιθωριοποιημένων κοινωνικά ομάδων
- στεκόμαστε με προσοχή στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γωνιάς της Αττικής και καθενός κοινωνικού συνόλου ξεχωριστά, λαμβάνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τους πληθυσμούς των Ποντίων του Μενιδίου (;;;), των Αλβανών των Μεσογείων, των Πακιστανών των Μεγάρων και των Ρομά

 δημιουργούμε υποδομές για την ανάπτυξη επαγγελματικών δραστηριοτήτων από ειδικές ομάδες πληθυσμού
- ενισχύουμε την οργανωμένη πώληση προϊόντων μέσω καταστημάτων και λαϊκών αγορών, την ανακύκλωση, την ενασχόληση με λαϊκές τέχνες όπως το κέντημα, το πλέξιμο, ο αργαλειός και η κοπτοραπτική

 υποστηρίζουμε τη δημιουργία λατρευτικού χώρου (τζαμιού) εκτός ορίων πόλεως, ώστε να
- αποφύγουμε την γκετοποίηση των όμορων περιοχών
- απομακρυνθούμε από την πρακτική των παράνομων λατρευτικών χώρων που λειτουργούν σε υπόγεια πολυκατοικιών εντός του αστικού ιστού και ελλοχεύουν κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία
- ελέγχουμε αποτελεσματικότερα τον πληθυσμό των μεταναστών της Περιφέρειας

 ενισχύουμε τις υποδομές για συνεργατικούς σχηματισμούς γυναικών (clusters)
ΣΧΟΛΙΟ Ακομμάτιστων:
Ο πρώην λοιπόν καλαθοσφαιριστής, Βασίλης Κικίλιας, εξισώνει τους Έλληνες Ποντίους με τους Λαθρομετανάστες Αλβανούς, Πακιστανούς και τους Τσιγγάνους.
Εκπονεί πρόγραμμα εντάξεως στην αγορά εργασίας των επήλυδων Λαθρομεταναστών, την ώρα που οι ΕΛΛΗΝΕΣ εργάτες απολύονται από τις εργασίες τους και οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οικογένειες οδηγούνται στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Η ρατσιστική αυτή διάθεση του υποψήφιου περιφερειάρχη αττικής, έναντι των ομοφύλων του είναι απίστευτη.


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ κ. ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΑΣ;;;;

Και σαν να μη φτάνουν όλα τα άλλα υποστηρίζει και την ανέγερση Τζαμιού.
Αλήθεια, από ποιους περιμένει να ψηφιστεί ο κ. Κικίλιας;;;;
Ποιούς βλέπει ως ψηφοφόρους του;
Ποιες είναι οι δυνάμεις που τον στηρίζουν. Ποιοί βρίσκονται πραγματικά πίσω από την υποψηφιότητα Κικίλια;

Σε ποιούς απευθύνεσαι, λοιπόν, κ. Κικίλια;
Πάντως αν απευθύνεσαι στους
ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΙΚΙΛΙΑ

Υ.Γ.: Συγχαρητήρια και στον κ. Σαμαρά. Φάνηκε και αυτός τι επιδιώξεις έχει για το μέλλον της Ελλάδος. Και για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι τα κόμματα εξουσίας ακολουθούν βαθιά αντεθνική πολιτική.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ
(παράγραφος 7)
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top