Select Menu

  Δεν ξέρουν τι τους γίνεται... 
Ο κ. Δρούτσας δεν ήξερε ότι εκλήθη ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Χασάν Γκογκούς, στο υπουργείο Εξωτερικών για το διάβημα...

Δείτε την απάντηση του ΥΠΕΞ κ. Δρούτσα σε ερωτήσεις τόσο του βουλευτή Ν.Δ κ. Ε. Στυλιανίδη, όσο και άλλων βουλευτών, σχετική με την μουσουλμανική μειονότητα της Κομοτηνής.



Η συζήτηση έγινε στις 12 Οκτ. 2010, στο πλαίσιο των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Αμύνης.

Ο κ. Δρούτσας ανέφερε επί λέξη : "Παρακολουθούμε στενά το θέμα, μόλις χθές με ενημέρωσαν, μόλις χθες υπήρξε πάλι μια συνάντηση, κάλεσαν νομίζω τον Γενικό πρόξενο ....."

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο κύριος δίπλα στον υπουργό και τον ενημερώνει: "και τον Πρέσβη και τον Πρέσβη"

Ο κ. Δρούτσας δεν ήξερε ότι εκλήθη, ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Χασάν Γκογκούς, στο υπουργείο Εξωτερικών όπου του έγινε προφορικό διάβημα διαμαρτυρίας για την ανάμειξη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Ακούστε ιδιαίτερα τι λένε στο τέλος...
Κανείς δεν είναι ενημερωμένος για τα όσα συμβαίνουν στην Θράκη.


Μάλλον θα παραήταν απασχολημένος με το shopping therapy ο κος Δρουτσας για να κάτσει να ασχοληθεί με την Θράκη...αναρωτιέμαι αν αντι για Θράκη την ονομάζαμε Dolce Gabana λέτε να έδειχνε περισσότερο ενθουσιασμό και θέληση για ενασχόληση ο αρμόδιος ΥΠΕΞ;;;


Ευτυχώς που παρακολουθούν ΠΟΛΥ στενά το θέμα...



 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top