Select Menu

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ…
ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕ!!!
Σε 43 ανέρχονται τα σχολεία (γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που βρίσκονται υπό κατάληψη στη Θεσσαλονίκη, με βασικό αίτημα τη δημόσια, δωρέαν 12χρονη εκπαίδευση για όλους.

Σύμφωνα με το πλαίσιο του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων της Θεσσαλονίκης, κανένας μαθητής δεν πρέπει να «βάζει το χέρι στην τσέπη» για ξενόγλωσσα βιβλία, για αναλώσιμα (π.χ. για τα καλλιτεχνικά μαθήματα) και για θέρμανση στα σχολεία. Το Συντονιστικό ζητά επίσης, να πληρωθούν άμεσα τα κενά σε βιβλία και εκπαιδευτικό προσωπικό, μικρότερο αριθμό μαθητών ανά τάξη και δωρεάν μετακίνηση από τον ΟΑΣΘ.

Σήμερα, μαθητές από τουλάχιστον 30 σχολεία, με αποφάσεις των γενικών τους συνελεύσεων, πήραν μέρος στο απεργιακό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, όπου συμμετείχαν και φοιτητές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

Πηγή

ΥΓ Πάλι οι νέοι πρέπει να μας ξυπνήσουν άραγε ή δεν θα αρκεί ούτε και αυτό;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top