Select Menu

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
 
Ενδιαφέρουσα η αποκάλυψη της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” των ονομάτων των δοσίλογων που υπέγραψαν ψήφισμα υπέρ του σχεδίου Ανάν το 2004 και σήμερα δυστυχώς, ως μη όφειλαν, βρίσκονται σε νευλαραλγικές θέσεις στο χώρο της παιδείας.

Εκείνο που δεν αναφέρει - για ευνόητους λόγους- το άρθρο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας είναι ότι ο σημερινός πρωθυπουργός, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πριν το διάγγελμα του αείμνηστου Προέδρου της Κύπρου Τ. Παπαδόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλούσε τους Ελληνες της Κύπρου να αυτοκτονήσουν εθνικά και να καταστήσουν την Ελληνική από το λυκαυγές της ιστορίας της μεγαλόνησο προτεκτοράτο της Τουρκίας.

Αυτός λοιπόν ο μικρόψυχος και μειοδότης είναι σήμερα πρωθυπουργός της Ελλάδας και υπό αυτή την ιδιότητα έχει την δυνατότητα να διορίζει υποκείμενα όπως τους Λιάκο, Δραγώνα, Φραγκουδάκη, Ηρακλείδη, Καλαιτζίδη σε επιτελικές θέσεις στο χώρο της παιδείας.
Επίσης! Ο ίδιος θλιβερός άνθρωπος, που με την “τιμία” ψήφο μας λυμαίνεται την εξουσία, διόρισε υπουργό εξωτερικών τον κ. Δρούτσα ο οποίος όχι μόνον υποστήριξε το σχέδιο Ανάν αλλά και συνεργάστηκε για την εκπόνησή του!!!

Αρα καλό είναι να ξέρουμε ποια τομάρια κυβερνούν το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά ας μην ξεχνούμε τον πρωταίτιο της μειοδοτικής πολιτικής: Τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου ο οποίος τώρα πια ως πρωθυπουργός και όχι απλά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης - όπως ήταν το 2004 - μπορεί να προξενήσει ακόμη μεγαλύτερο κακό!

Είναι, δυστυχώς, σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση να θάψει οριστικά την Κύπρο.
Η κατάσταση είναι ακόμη πιο τραγική επειδή με την “τιμία” ψήφο των Ελλήνων της Κύπρου ο Νεοκύπριος σύντροφος Χριστόφιας κρατά στα χέρια του το τιμόνι της Κυπριακής πολιτείας.

Αν λοιπόν ο κ. Παπανδρέου εκφράσει - που θα εκφράσει - υποστήριξη στο νέο υπό εκκόλαψη σχέδιο Ανάν που έχει στα σκαριά ο Νεοκύπριος Πρόεδρος Χριστόφιας η καταστροφή της Κύπρου θα καταστεί αναπόφευκτη.

Ας μην ξεχνούμε ότι το 2004 ο κ. Χριστόφιας είπε καταρχήν “Ναι” στο σχέδιο Ανάν και όταν διαπίστωσε την αντίδραση που δημιουργήθηκε και τον κίνδυνο διάσπασης του κόμματός του, την αμέσως επομένη είπε “Οχι” για να τσιμεντώσει, όπως ομολόγησε με αφοπλιστικό κυνισμό, το “Ναι”!!!

Αρα καλόν είναι να γνωρίζουμε ποιοι υπέγραψαν ψήφισμα υπέρ του σχεδίου Ανάν το 2004 αλλά ακόμη πιο επιτακιτκό να προετοιμάζομαστε γι’ αυτούς που θα υλοποιήσουν το νέο σχέδιο Ανάν που βρίσκεται στα σκαριά.

 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top