Select Menu

ANGELA MERKEL : ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΕΤΥΧΕ
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Angela Merkel μιλώντας σε συνέδριο της νεολαίας, δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά πως η προσέγγιση «Multikulti» σύμφωνα με την οποία «ζούμε ο ένας πλάϊ στον άλλον και είμαστε ευχαριστημένοι, απέτυχε και μάλιστα απέτυχε ολοκληρωτικά».
 Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της κ. Merkel, τις οποίες επαναλαμβάνει επίμονα και με κάθε ευκαιρία τις τελευταίες εβδομάδες, οι μετανάστες είναι υποχρεωμένοι να αποδεχθούν και να υιοθετήσουν τον γερμανικό πολιτισμό και αξίες. «Είμαστε δεμένοι με τις Χριστιανικές αξίες και όποιος δεν το αποδέχεται, δεν έχει θέση στην Γερμανία».

 Οι θέσεις αυτές της γερμανίδας καγκελαρίου έρχονται να επιβεβαιώσουν τις σκέψεις που διατύπωσε ο κ. Thilo Sarrazin σε βιβλίο, που κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου. Ο κ. Sarrazin, μέλος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και στέλεχος της γερμανικής κεντρικής τραπέζης, στο βιβλίο του με τίτλο : «η Γερμανία καταστρέφεται» ομολογεί χωρίς περιστροφές πως οι μουσουλμάνοι υπονομεύουν την γερμανική κοινωνία και ευθύνονται για την μείωση του δείκτη νοημοσύνης του πληθυσμού.

Η γαλλική εφημερίδα LE FIGARO κάνει σήμερα εκτενή αναφορά σε σχετικό άρθρο της, στις νέες θέσεις της Γερμανίας απέναντι στους μετανάστες και στους μουσουλμάνους. Υπενθυμίζουμε και την στάση της Γαλλίας απέναντι στο ίδιο ζήτημα και την πολιτική απομάκρυνσης από την γαλλική επικράτεια των αθιγγάνων ROM.
Το άρθρο της FIGARO μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Πηγή
To διάβασα εδώ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top