Select Menu

Ο πολυπράγμων πρόξενος
Σε διάβημα προς τον Τούρκο πρέσβη Χ. Γκογκιούζ προέβη τη Δευτέρα ο πολιτικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών Τρ. Παρασκευόπουλος, με αφορμή τη δραστηριότητα του Τούρκου γενικού προξένου Κομοτηνής Μ. Σαρνίτς.

Ο Τούρκος πρόξενος είναι πολυπράγμων και πολύ συχνά η δραστηριότητά του υπερβαίνει τα όρια των αρμοδιοτήτων του. Είναι γεγονός ότι ο κ. Σαρνίτς έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια, έχοντας αναλάβει εργολαβικά και με ιδιαίτερο πάθος την «καθοδήγηση» της μειονότητας, προκαλώντας το κοινό αίσθημα στη Θράκη.

Εξάλλου, έστω και καθυστερημένα, ο κ. Σαρνίτς θα πρέπει να καταλάβει (και να σεβαστεί) ότι η Θράκη είναι ελληνικό έδαφος και οι πολίτες, μουσουλμάνοι και χριστιανοί, είναι όλοι Ευρωπαίοι πολίτες. Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο μήνυμα θα δοθεί και στον κ. Ερντογάν... Ν.Μ.
ΕΘΝΟΣ
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top