Select Menu

Για να φύγει μία χούντα θέλει δουλειά πολύ...
Δεν ήρθε ακόμα η ώρα της ρήξης με το σύστημα. Υπάρχει αρκετός κόσμος που ακόμα πιστεύει σε πρόσωπα και κόμματα.
 Μάλιστα παρακολουθώ μια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα από πολλά διαδικτυακά κυρίως μέσα τελευταίως, όπου ο Σαμαράς λίγο πολύ μας πλασάρεται ως ο αντιμνημονιακός σωτήρας , ο ασυμβίβαστος, ο πατριώτης κλπ. Ομοιοτρόπως, ο Παπανδρέου προβάλλεται ως ο υπεύθυνος ηγέτης από τα καθεστωτικά μέσα της ξενοκρατίας.

Φίλοι συνέλληνες. Κανένα σχόλιο και καμία προτροπή δε θα μας κάνει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να κάψουμε τις γέφυρες με το κομματικό σύστημα που εμείς οι ίδιοι εκθρέφουμε με τις ψήφους μας. Καμία προπαγάνδα δε θα μας παρακινήσει στη δράση της πραγματικής αλλαγής, όσο νιώθουμε ακόμα ασφαλείς στο μικρόκοσμο του ιδιόκτητου διαμερίσματος μας. Η φενάκη αυτής της ασφάλειας δημιουργεί και την ψευδή ελπίδα ότι «έχουμε να λαμβάνουμε» κατιτίς από το σύστημα. Μια δουλίτσα, ένα ρουσφετάκι, ή ακόμα ακόμα απλά και μόνο την ησυχία μας.

Η σκλαβιά είναι βαριά και μόνο η πλήρης εξαθλίωση μπορεί να οδηγήσει κάποιον στη δράση. Αυτή την εξαθλίωση πρέπει να τη νιώσει ικανή μάζα ανθρώπων για να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους σε ανατρεπτική σκέψη/ δράση.

Δεν ήρθε ακόμα η ώρα… είναι νωρίς και ο δρόμος μακρύς.

Όσοι έχετε ήδη κάνει ρήξη με το παλαιοκομματικό σύστημα, νιώθετε ότι δεν εκπροσωπείστε από πουθενά, σας καίει η ανεξήγητη αυτή ελληνική φλόγα σαν σίδερο, νιώθετε εν γένει ότι κατοικείτε σε μια φυλακή, μην απελπίζεστε.

Ξέρω ότι διστάζετε να βγείτε στους δρόμους διότι βλέπεται και άλλους διστακτικούς. Διότι φοβάστε ότι θα σας καπελώσουν οι επαγγελματίες προδότες - πράκτορες του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ. Αυτοί που τρέφονται από τα κόπρανα της ξενοκρατίας και του δικομματισμού.

Θα έρθουν και άλλοι στις τάξεις μας σιγα σιγά. Η ώρα της ανατροπής θα έρθει. Ως τότε, όσοι είστε ψυχικά έτοιμοι , «καθαρισμένοι» από τις κομματικές αγκυλώσεις του παρελθόντος, προτείνω να καλλιεργείτε στο μυαλό σας περισσότερο τον τρόπο της αυτοδιάθεσής μας για την επόμενη μέρα, περισσότερο από το να φαντασιώνεστε τους τρόπους πτώσης του συστήματος. Αυτό θα πέσει σαν ώριμο φρούτο. Η σήψη έχει περάσει το κόκαλο και έχει φτάσει στο μεδούλι. Και αυτό για να μη παρασυρθούμε από τους αυριανούς επαγγελματίες που θα θέλουν να καπελώσουν τη νέα ελληνική τάξη πραγμάτων της επόμενης μέρας.

Γρηγορείτε…….

Με αδελφική αγάπη,

Ένας εξ αίματος έλληνας εξάδελφος σας

Αναγνώστης
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top