Select Menu

Ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός της φτώχειας, που οδηγεί τον Ελληνικό λαό σκόπιμα  σε οικονομική εξαθλίωση και κοινωνικό εξανδραποδισμό, με την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, θυμήθηκε εκ νέου την τακτική των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων , όπως ακριβώς έκανε , πριν από τις  Εθνικές εκλογές του 2009.

Επανήλθε λοιπόν δριμύτερος , προ της γενικής  κατακραυγής του λαού μας, για τις οικονομικές αποφάσεις του ίδιου και της κυβέρνησής του, που έχουν στύψει τους Έλληνες πολίτες καθώς και των ιδιαίτερα αρνητικών δημοσκοπικών αποτελεσμάτων, των προσεχών αυτοδιοικήτων εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010 .

Έτσι «το έπαιξε» τιμητής του πόνου του Ελληνικού λαού από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα του μνημονίου, «απειλώντας» την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, λέγοντας πως «θα τηρήσουμε  τις δεσμεύσεις μας, γιατί είναι θέμα επιβίωσης της χώρας , αλλά μέχρι εκεί » και από το Περιστέρι ανακοίνωσε χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης, που θα δοθεί στα τέλη Δεκεμβρίου, με αποδέκτες 500.000 χαμηλοσυνταξιούχους .

Η εντολή όμως που έχει λάβει από τους παγκόσμιους εντολοδότες είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε τριτοκοσμικό μόρφωμα, όπου οι ελάχιστοι θα διαθέτουν τον πλούτο και οι πολλοί θα πένονται.

Πρόκειται περί νέου τύπου γενοκτονίας του Ελληνικού λαού, που μεθοδεύεται με την βεβαιότητα της αφέλειας και της μετριότητας που χαρακτηρίζει τον υιό και εγγονό δύο πρώην πρωθυπουργών.

Ο προαποφασισμένος υποβιβασμός της πατρίδος μας, σε χώρα ασιατικών προδιαγραφών, με μηδενική κοινωνική αγωγή θα εξελιχθεί σε πιλοτικό πείραμα και για πολλούς άλλους λαούς, από την νέα τάξη πραγμάτων.

Μία Ελλάδα ημιθανής και καθημαγμένη, δεν θα είναι σε θέση να προβάλλει εμπόδια στα υπερεθνικά σχέδια της αναδιάταξης των συνόρων στα Βαλκάνια, ούτε να αντισταθεί στις επιβουλές κακών γειτόνων να επιβάλουν τις δικές τους επεκτατικές προτεραιότητες.

Ο Γ. Παπανδρέου έχει γίνει παγκόσμια γνωστός, αφού έχει πρωτοστατήσει  , στην εφαρμογή των «προοδευτικών» και «διεθνιστικών» ιδεών της παγκόσμιας διακυβέρνησης που απαιτεί αφ’ ενός μεν την απόρριψη της ελληνικής ιστορίας και των πολιτιστικών μας αξιών, αφ’ ετέρου δε την συρρίκνωση του Εθνικού μας χώρου (επίγειου, θαλάσσιου, εναέριου) σε όφελος της διαρκούς ειρήνης στην περιοχή με βάση «την τακτοποίηση» όλων των Εθνικών μας εκκρεμοτήτων, (Σκοπιανό, Κυπριακό, Τσάμικο, Αιγαίο, Θρακικό).

Το πραγματικό διακύβευμα των χαλεπών ημερών που διάγουμε είναι πλέον προφανές :

Θα πρέπει να αντισταθούμε μαζικά , ΤΏΡΑ  ή να εκλείψουμε από τον γαιοπολιτικό χάρτη της Ευρώπης ;

Π.Αποστόλου
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top