Select Menu

Την εθνική μας κυριαρχία μέχρι χθές την νοικιάζαμε .
Σήμερα απλώς την πουλήσαμε!
"...Αυτό που εξαγοράστηκε  με το αίμα   εκατοντάδων χιλιάδων Μαρτύρων και αγωνιστών, οι   δήθεν θεματοφύλακες πρωθυπουργοί,  το έβαλαν στον πάγκο της δημοπρασίας  και το νοίκιαζαν πότε εδώ και πότε εκεί προφασιζόμενοι το "εθνικό συμφέρον"....
...Και φτάσαμε στο σήμερα,  για να μάθουμε ότι  δεν θα "ξανανοικιάσουμε" πια την εθνική μας κυριαρχία   γιατί πολύ απλά ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ!..."

Δεν είμαστε  φυσικά ούτε οι πρώτοι  και ευτυχώς  ούτε οι τελευταίοι που θα ασχοληθούν  με το πιο σοβαρό πρόβλημα της πατρίδας μας ,την εθνική  κυριαρχία.

Η εθνική μας κυριαρχία ήταν ανέκαθεν για τον Ελληνικό λαό,  ότι πιο πολύτιμο του παρέδωσαν οι  πατεράδες  και οι παπούδες του και που για κακή του τύχη το εμπιστεύτηκε  στα χέρια των εκλεγμένων αντιπροσώπων του.

Αυτό που εξαγοράστηκε  με το αίμα   εκατοντάδων χιλιάδων Μαρτύρων και αγωνιστών, οι   δήθεν θεματοφύλακες πρωθυπουργοί,  το έβαλαν στον πάγκο της δημοπρασίας  και το νοίκιαζαν πότε εδώ και πότε εκεί προφασιζόμενοι το "εθνικό συμφέρον".

Πώς να ξεχάσουμε  την εποχή που ο Αμερικάνος  Πιουριφόϊ με το πούρο στο στόμα, έβαζε τα βρωμοπόδαρα  πάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού και  πετώντας  μερικά  ακριβοτοκισμένα δανεικά (για το εθνικό συμφέρον) νοίκιαζε  την εθνική μας κυριαρχία;

Απο τότε μέχρι σήμερα   έχουν περάσει κάμποσοι  εκλεγμένοι και  μη  "προαγωγοί", που εκπόρνευαν, για το "καλό" μας,   το πολυτιμώτερο αγαθό  της  εθνικής μας παρακαταθήκης   και ταυτόχρονα  έβγαζαν πύρινους λόγους για τα ιδανικά της πατρίδας.

Τι κι αν  για αυτή την  κακομοίρα την πατρίδα  κάποιοι έδωσαν  το αίμα τους, έχασαν παιδιά και αδέλφια;
Τι κι αν ολόκληρα χωριά ξεκληρίσθηκαν;
Τι κι αν τόσες χιλιάδες  συμπατριωτών μας  βασανίσθηκαν  άγρια  στα σκοτεινά μπουντρούμια  των σημερινών  δανειστών μας;
Τι κι αν  1.000.000 "συνωστισμένοι" Έλληνες  στο λιμάνι της πυρπολημένης  Σμύρνης έγιναν  ο  μακάβριος αφρός  της Αιγαιοπελαγίτικης  Θάλασσας;
Αυτά ήταν  για μερικούς  άσκοπες  θυσίες μιας θλιβερής πλέμπας, που δεν απλώς δεν  είχε την κατάλληλη  "παιδεία",  για να   "κουλαντρίσει" τούς  τυρράνους  της με  πονηριά, σαν αυτήν  της  πόρνης.

Δυστυχώς με τα χρόνια  η αγάπη  για την πατρίδα ξέφτισε και  πολλοί νεοέλληνες  κατηχήθηκαν  είτε  στην  κίβδηλη "εθνικοφροσύνη", είτε στον  αριστεροδέξιο  νεοεποχήτικο  εθνομηδενισμό.
Και φτάσαμε στο σήμερα,  για να μάθουμε ότι  δεν θα "ξανανοικιάσουμε" πια την εθνική μας κυριαρχία   γιατί πολύ απλά ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ!

Θα μπορούσαμε να ξαναμιλήσουμε για το μνημόνιο ,  για τα διπλωματικά βάλς και τα  ζεϊμπέκικα.
Θα  μπορούσαμε επίσης  να γράψουμε  χίλια λόγια για την ξεφτίλα  του  πολιτικά παχύδερμου  τέως ΥΠΕΞ, που έγινε  μέχρι και ο   courier της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"για  να   παραδώσει σαν "πακέτο" στα χέρια των Τούρκων  πρακτορων  τον ηγέτη  των Κούρδων.
Αν λοιπόν  αρχίζαμε να μιλάμε  για τις ντροπές που μας φόρτωσαν  οι  κυβερνήσεις  των τελευταίων  50 χρόνων,  δεν θα μας έφτανε  ούτε  ολόκληρο το ιστολόγιο.
Γι΄αυτό προτιμήσαμε να αναδημοσιεύσουμε δύο  αξιόλογα και αποκαλυπτικώτατα άρθρα  που διαβάσαμε σήμερα στην  "Ελευθεροτυπία" και στα οποία αποτυπώνονται  με  σαφή και  αδιαμφησβήτητο  τρόπο  όλα όσα έκρυψαν κάτω απο  το χαλί  οι προδότες  του χθές και του σήμερα.

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top