Select Menu

Επικεφαλής εφοριών, ήταν μπλεγμένοι στο σκάνδαλο επιστροφών ΦΠΑ
TO ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Κε ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ?
Στις πρόσφατες κρίσεις για τους επικεφαλείς των εφοριών Θεσ/νίκης κρίθηκαν σαν διευθυντές σε δύο εφορίες, εφοριακοί για τους οποίους εκρεμμεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) απο την Επιθεώρηση Εφοριών Θεσ/νίκης μετά απο Εισαγγελική παραγγελία.

Η εν λόγω παραγγελία διενεργήθηκε ύστερα απο την...
 έγγραφη αναφορά που υπέβαλε ο εγκέφαλος της υπόθεσης παράνομων επιστροφών ΦΠΑ, Κ.Ν. στον Προιστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσ/νίκης (σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 3-9-20100).

Στην αναφορά αυτή ο Κ.Ν.αφού περιγράφει αναλυτικά το τρόπο με τον οποίο γίνονταν οι παράνομες επιστροφές-ζημία 30δις δρχ. για το Δημόσιο- αναφέρει και ονόματα εφοριακών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μεταξύ των ονομάτων συμπεριλαμβάνονται και οι δύο αυτοί εφοριακοί τους οποίους τοποθετήσατε διευθυντές σε αντίστοιχες Δ.Ο.Υ. της Θεσ/νίκης. Μάλιστα ακούγεται -επειδη είναι και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-οτι θα τοποθετηθούν επικεφαλείς στη ΣΔΟΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Τα γνωρίζετε αυτά κ. Παπακωσταντίνου?
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top