Select Menu


Ατελείωτη και συνεχής η κομμουνιστική "επανάσταση" των τοκογλύφων! Διαβάστε για τον περιούσιο Μοσκοβισί που ήρθε πριν λίγες μέρες να ελέγξει την Ελληνική αποικία.

Η αποκαλυπτική έρευνα απο τον Κόκκινο Ουρανό:


Διαβάζοντας το πρόσφατα εκδοθέν στην ελληνική γλώσσα βιβλίο «Για τους Λεγεωνάριους μου» του Κορνήλιου Κοντρεάνου (Corneliu Zelea Codreanu), στάθηκα στην σελίδα 38, όπου (ο Κοντρεάνου) λέει:
«Οι ηγέτες των Ρουμάνων κομουνιστών εργατών δεν ήταν ούτε Ρουμάνοι, ούτε εργάτες.
Στο Ιάσιο: Δρ. Ghelerter, Εβραίος. Gheler, Εβραίος. Spiegler, Εβραίος. Schreiber, Εβραίος. κλπ

Στο Βουκουρέστι : Ilie Moscovici, Εβραίος. Pauker, Εβραίος(εννοεί: Ana Pauker. Εβραία - φώτο παρακάτω) κλπ

Αν η επανάσταση είχε πετύχει ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας που θα είχε διώξει τον μεγάλο Βασιλιά Φερδινάνδο θα ήταν ο Moscovici»

Η οικογένεια Μοσκοβισί.


O Ilie Β. Moscovici (γνωστός ως Tovilie - Φώτο πάνω) γεννήθηκε το 1885 και πέθανε το 1943, δημοσιογράφος, ήταν ένας από τους επιφανείς ηγέτες του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSDR) της Ρουμανίας.

Στους συγγενείς του Moscovici περιλαμβάνονται ο κοινωνικός επιστήμονας από τη Γαλλία Serge Moscovici (φωτο κάτω) και ο γιος του, ο πολιτικός Pierre Moscovici.



Ο Pierre Moscovici (Πιερ Μοσκοβισί), γεννημένος το 1957, είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Χρηματοδοτικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία. Διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker.


Προηγουμένως υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας την περίοδο 2012-2014 και ως Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μεταξύ των ετών 1997 και 2002.

Ο Μοσκοβισί υπήρξε μέλος του τροτσκιστικού Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Το 1984 προσχώρησε στο γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS).

Τον Μάρτιο του 2013, ο ηγέτης της γαλλικής αριστεράς Jean-Luc Mélenchon, επικρίθηκε για ένα σχόλιο που έκανε για τον τότε υπουργό Μοσκοβισί, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι "η σκέψη του είναι διεθνής οικονομική, και όχι γαλλική". Θεωρώντας ότι υπονοεί την εβραϊκή καταγωγή του υπουργού, η φράση επικρίθηκε ως «αντισημιτική».

Ο εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφος Jean-Pierre Elkabbach, κατηγόρησε τον Mélenchon για "ενθάρρυνση απόψεων σχετικά με τον παγκόσμιο Εβραϊσμό". Ο Mélenchon αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Στο παρακάτω βίντεο ο Moscovici λέει: «Γιατί είμαι Εβραίος, Σιωνιστής και σοσιαλιστής»



Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν (εδώ, εδώ κι εδώ) ότι ο Μοκσοβισί είναι και μασόνος. Ανήκει στην στοά της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας (GODF) στην οποία έχει απευθύνει ομιλία και ο Ολάντ!

Μετά τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπαιντεν που μας το ξεκαθάρισε για να μην έχουμε καμμία αμφιβολία ότι είναι σιωνιστής (βλέπε εδώ), ακόμη ένας περιούσιος μας παραδίδει τα διαπιστευτήρια του!

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα λοιπόν πως η Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση που δημιουργήθηκε από τον Θεόδωρο Χερτζλ στα 1897 διακηρύσσοντας ότι ο βασικός σκοπός του Σιωνισμού ήταν η εγκαθίδρυση «ενός έθνους που θα αποτελέσει το σπίτι των Εβραίων και θα διασφαλίζεται υπό καθεστώς Δικαίου» έχει δυεισδύσει για τα καλά στον πολιτικό κόσμο όλων των κρατών της υφηλίου χωρίς μάλιστα να κρύβουν τους στόχους τους, άλλά ούτε να δρουν πλέον με καλυμμένο πρόσωπο.

Διαθέτουν παντού ισχυρότατες οργανώσεις, (όπως στην Ελλάδα) κινητοποιούνται ανοιχτά για την υπεράσπιση του Ισραήλ και της “νέας τάξης πραγμάτων” την οποία θεωρούν προϋπόθεση για την επιβίωση του Ισραήλ, και διεκδικούν αλαζονικά την κυριαρχία τους, αδιαφορώντας για όποιο τίμημα!

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top