Select Menu


Και τώρα που οι πιο αδύναμοι αυτής της κοινωνίας, αυτοί που δούλευαν στο μεροκάματο, που δεν έκλεψαν ποτέ κανέναν, που δεν είχαν βάλει ούτε ευρώ στην άκρη και που έμειναν χωρίς δουλειά χρειάζονται την προστασία του κράτους... οι πολιτικοί φρόντισαν να μονιμοποιηθεί ο ΕΝΦΙΑ (άρθρο) ώστε αυτή ακριβώς η κοινωνική ομάδα να βρεθεί σκόπιμα στη λίστα με τους φοροφυγάδες!

Στη λίστα από την οποία απουσιάζουν τα λαμόγια της Βουλής , οι έμποροι όπλων κι άλλοι εθνοσωτήρες.

Στους τίμιους μεροκαματιάρηδες θα στέλνουν τα ραβασάκια για την επερχόμενη κατάσχεση της κατοικίας τους, οι μαφιόζοι της Κυβέρνησης. (άρθρο)

Οι περιουσίες του κοσμάκη θα περάσουν στο ΤΑΙΠΕΔ και από εκεί στους ξένους γύπες της τοκογλυφίας χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. (άρθρο)

Οι πολιτικοί είναι μεσάζοντες και βιτρίνες αυτών των αρπακτικών κι όχι δικοί μας αντιπρόσωποι. 
Χρησιμοποιούν τους νόμους για να μας αρπάξουν τις περιουσίες χωρίς αντιδράσεις ... και με νόμους τις μεταβιβάζουν στα ξένα αφεντικά τους πάλι χωρίς αντιδράσεις. 

Κι αν εμείς καθυστερήσουμε να υπακούσουμε στους νόμους και στις «υποχρεώσεις» μας επιβάλλουν εξουθενωτικά πρόστιμα ώστε να μας εξαθλιώσουν και οικονομικά και ψυχολογικά. 

Γιατί άραγε χρειάστηκε ΝΟΜΟΣ για να επιτραπεί η ΠΩΛΗΣΗ ενός δανείου που επισυνάφθηκε μεταξύ μίας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Τράπεζας κι ενός ΙΔΙΩΤΗ; 

Γιατί παρεμβαίνει ξαφνικά το κράτος με νόμο εκεί που υπάρχει μία νόμιμη σύμβαση μεταξύ ιδιωτών; 

Διότι προφανώς μέσα σε μία παλιά δανειακή σύμβαση ...οι Τράπεζες δεν θα είχαν προβλέψει την δυνατότητα εκχώρησης του δανείου σε τρίτους και μάλιστα στο 0,5% της αξίας του. 

Και για να μην μπορεί ο δανειολήπτης να πάει στα δικαστήρια την Τράπεζά του για αθέτηση των συμφωνηθέντων ... το κράτος που ίδρυσαν οι ξένοι τοκογλύφοι, σπεύδει να νομοθετήσει φωτογραφικά υπέρ των τοκογλύφων ...και ειδικά αυτών που έρχονται να αρπάξουν μαζικά τις περιουσίες μας, βλέπε ΚΚR και Goldman Sachs, που ανήκουν συμπτωματικά σε περιούσιους. 

Το ασύλληπτο αυτό πλιάτσικο στις περιουσίες των Ελλήνων θα γίνει «νόμιμα» και για να μην ανησυχούμε μας ενημερώνουν ότι θα είναι υπό την εποπτεία της Τράπεζας της «Ελλάδος» ... 

Φυσικά δεν μας ενημερώνουν ότι την Τράπεζα της «Ελλάδος» ΔΕΝ την εποπτεύει και ΔΕΝ έχει δικαίωμα να την ελέγξει ΟΥΤΕ το Ελληνικό κράτος , ούτε κανείς και λογοδοτεί αποκλειστικά στους ξένους τοκογλύφους που την ίδρυσαν.

Με λίγα λόγια οι θυγατρικές των Rothschild θα εποπτεύουν τους εαυτούς τους κατά τη διάρκεια της μεγάλης ληστείας. 

Μέχρι και η κομισιόν δουλεύει για αυτόν τον σκοπό, εξευτελίζοντας την "ελληνική" δικαιοσύνη! (άρθρο)

Κι όπως καταλάβατε δεν υπάρχει ούτε ένας Δικηγορικός Σύλλογος , ούτε ένα Δικαστικό Όργανο που θα τολμούσε να προσβάλλει τη νομιμότητα αυτών των νομοθετικών οργίων υπέρ των τοκογλύφων.

Ζουν και αυτοί με σκοπό και όνειρο να δουλέψουν για τις Τράπεζες..

Σ.Σ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top