Select Menu


Έξι ευρωπαίοι εμπειρογνώμονες (ξεπουληματίες) του ΤΑΙΠΕΔ κλήθηκαν σε απολογία ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς, για την κατηγορία της απιστίας με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου που αφορά τη «μη επωφελή αξιοποίηση» 28 ακινήτων.

Ο φάκελος της δικογραφίας αφορά στο σκάνδαλο που αποκαλύψαμε τον Δεκέμβριο του 2013 για τα 28 ακίνητα, πέντε κτίρια των υπουργείων Πολιτισμού, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Υγείας και Παιδείας, 13 κτίρια ΔΟY και πέντε κτήρια της Αστυνομίας, που μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό την πώληση και λειτουργική μίσθωσή τους (sale-and-lease-back), για 20 χρόνια στον Ισραηλινό Μπένι Στάινμετζ (άρθρο)!

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Κομισιόν και ζήτησε σχετικές νομικές διασφαλίσεις για τα στελέχη των ευρωπαϊκών οργάνων. Και θα αναρωτηθεί κανείς, για ποιό λόγο η Κομισιόν απαιτεί νομική ασυλία για τους υπαλλήλους της, αν αυτοί δεν σκοπεύουν να παρανομήσουν; 


Για να μην τα πολυλογούμε, είναι αυτονόητο ότι αυτό που επιθυμούν οι έντιμοι ευρωπαίοι φίλοι μας είναι να οργιάζουν, να ξεπουλούν και να χαρίζουν σε όποιον τους καπνίσει και να μην τους πιάνει ο νόμος. Γιατί αυτά διδάσκει άλλωστε και ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
Με πληροφορίες απο SPY

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top