Select Menu


Οι εκλογομάγειρες τα έφεραν ακριβώς όπως τα ήθελαν οι ξένοι!

O Μητσοτάκης υποσχέθηκε στη Liberation των Rothschild ότι θα κάνει χιλιάδες απολύσεις και ο Peter Spiegel των Financial Times-Economist των Rothschild τον αποθέωσε. 



Κατόπιν και η Wall Street Journal των περιούσιων κερδοσκόπων της Νέας Υόρκης απαίτησε Μητσοτάκη για αρχηγό της ΝΔ κι άρα πιθανό επόμενο πρωθυπουργό της χώρας «μας» ...

 
Κι εφόσον οι τοκογλύφοι έδειξαν Μητσοτάκη ... το Σύμπαν συνωμότησε , κατέρρευσε το σύστημα που έβγαζε Μεϊμαράκη πρώτο , ανέλαβε η Vodafone-Μιλάτε σας ακούμε ... και η επιθυμία των ξένων τοκογλύφων πραγματοποιήθηκε φέρνοντας τον δεύτερο πρώτο...κόντρα σε κάθε πρόβλεψη.

Κι αν τα ξένα συμφέροντα λατρεύουν Μητσοτάκη ... εμείς μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας γιατί όπου οι τοκογλύφοι παίρνουν τον έλεγχο ...πέφτει πείνα , πολλή πείνα. 

Πολλαπλούς οργασμούς έχουν και οι πράκτορες-δημοσιογράφοι που μιλούν με το χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά για «ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ» ... καθαρή σαν τα μούτρα τους δηλαδή...Βγήκε ο δικός τους άνθρωπος... με το σπαθί ...των ξένων...

Ο Μεϊμαράκης αποδέχτηκε τη στήριξη Καραμανλή κι έπεσε πάνω του η γνωστή κατάρα που πέφτει στα κεφάλια όσων έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα Ρωσικά συμφέροντα. 

Ένας ακόμα Μητσοτάκης λοιπόν και πάλι υποψήφιος Πρωθυπουργός ...

Σταθερά γαντζωμένοι στις πλάτες μας και διασωληνωμένοι με τις τσέπες μας ... από το 1870.

Κι να δεν ακούσατε ποτέ από το Μητσοτακέϊκο να συλλαβίζει τη λέξη Soros είναι γιατί υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν ...πέρα από τα λεφτά μας.


Σ.Σ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top