Select Menu


Μελέτησα επι 17 ώρες, τα 2/3 του 3ου μνημονίου και σοκαρίστηκα. Ταφόπλακα της Ελληνικής οικονομίας με στόχο την ανάκαμψη σε βάθος 30ετίας…!

Είναι απίστευτο το τι υπέγραψαν οι αθεόφοβοι.

Είναι απίθανο να ανακάμψει η οικονομία, ούτε με θαύμα.

Καταστρέφουν ακόμη και την γεωργική παραγωγή. Φορολόγηση με 29% (ίδιος συντελεστής με τις επιχειρήσεις, προκαταβολή φόρου 100%, κατάργηση του ΟΓΑ και υπαγωγή στο ΙΚΑ (διπλασιασμός εισφορών).

Ο ΜΙΜΙΚΟΣ θά πάρει τα κοτόπουλα και θα πάει στην Βουλγαρία!!!

Θα τρώνε οι Ελληνες αυγά Τουρκίας, Αρνάκι Βουλγαρίας, Μαρούλια Ολλανδίας, Μπρόκολο Βρυξελλών!

Γάλα αγελαδινό εισαγόμενο, διότι με τη απελευθέρωση της παστερίωσης έως τις 11 ημέρες, θα εισάγεται απο Ολλανδία, Γερμανία.

Η φυσιολογική παστερίωση γίνεται στούς 68οC, για 10 δευτερόλεπτα, σκοτώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Η υψηλή παστερίωση (100οC) σκοτώνει όλους τούς ευεργετικούς μικροοργανισμούς για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Με την υψηλή παστερίωση η μόνη διαφορά μεταξύ γάλακτος και νερού είναι μόνον το χρώμα!

Με την υψηλή παστερίωση διευκολύνεται ο χρόνος μεταφοράς, επεξεργασίας, συσκευασίας και διάθεσης του εισαγώμενου γάλακτος.

Η φέτα απο 9-11ευρώ/κιλό θα πωλείται 19-21 ευρώ/κιλό.

Στον βωμό των συμφερόντων της Ε.Ε. (του διευθυντηρίου βέβαια), εκτελούν τους Ελληνες μέσω των συνταξιοδοτημένων υποχειρίων τους.

Η κα Δαμανάκη η οποία διετέλεσε Επίτροπος Αλιείας της Ε.Ε., τώρα εργάζεται ώς γενικός διευθυντής της μεγαλύτερης αλιευτικής εταιρείας της Αγγλίας!
Καληνύχτα Ελλάδα.

Αναγνώστης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top