Select Menu


Αυτοί λοιπόν μας κουνάνε το δάχτυλο, μιλάνε για οικονομικά και μας λένε ποιο είναι το καλό για μας και τη χώρα μας....

Γιούνκερ: Νομικός. Έκανε μυστικές φορολογικές συμφωνίες με 340 πολυεθνικές εταιρείες στις οποίες έδωσε σχεδόν πλήρη φοροαπαλλαγή. Αυτός που αναγκάστηκε να παραιτηθεί από πρωθυπουργός λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο κατασκοπείας

Σουλτς: Βιβλιοπώλης, χωρίς κανένα πτυχίο. Καλύπτει τη γερμανική εταιρία Rheinmetall Defence Electronics (RDE), που κατηγορείται για μίζες εκατομμυρίων σε Έλληνες στρατιωτικούς και πολιτικούς για οπλικά συστήματα της χώρας μας.

Ντράγκι: γενικός διευθυντής της Goldman Sachs, που μετά έγινε κεντρικός τραπεζίτης της Ιταλίας και συμμετείχε σε σκάνδαλα με ιταλικές και γερμανικές τράπεζες.

Ντάισελμπλουμ: με μαϊμού πτυχίο οικονομικών, ελέγχεται από το Ολλανδικό κοινοβούλιο για διαφθορά στην ABN Amro, όπου έδωσε επιπλέον αμοιβή σε ανώτατα στελέχη ενώ άλλοι εργαζόμενοι απολύθηκαν ή μειώθηκαν οι μισθοί τους. 

Σόιμπλε: ο πρώην εφοριακός, που έχει εμπλακεί σε οικονομικό σκάνδαλο που αφορούσε «μαύρο χρήμα» που μπήκε στο Χριστιανοδημοκρατικού Κόμμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανθούλα Χατζηγεωργίου

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top