Select Menu


Το πρωί το Γαλλικό Πολεμικό συλλογής πληροφοριών πλοίο FS Dupuy de Λομέπέρασε απο τα Στενά, ακολουθώντας το USS ΗΠΑ Donald Cook των ΗΠΑ

Σε πρώτο πλάνο οι δορυφορικές δίδυμες κεραίες εκπομπής και λήψης μεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες απο το πεδίο της μάχης


Στις 28 Μαρτίου 2014 FS Alizé, καταδύσεις πλοίο υποστήριξης που χρησιμοποιείται από τη γαλλική εξωτερική υπηρεσία πληροφοριών πέρασε από τουρκικά Στενά.και πήρε μέρος σε ναυτική άσκηση στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που βρίσκεται θα μπορούσε να είναι ακόμη στη Μαύρη Θάλασσα.(φώτο)


Στις 14 Απρίλη του 2014 αναμένουμε το FS Dupleix να περάσει μέσω των Τουρκικών Στενών.(φώτο)


Το Γαλλικό FS Dupuy de Λομέ Είναι εξοπλισμένο με COMINT και τον εξοπλισμό ELINT. Ελικοδρόμιο της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για απογείωση μη επανδρωμένων που μπορούν να μεταφέρουν επιπλέον αισθητήρες συλλογής πληροφοριών. Το πλοίο είναι μπορεί να είανι διαθέσιμο 350 ημέρες το χρόνο και να επιχειρεί για 240 ημέρες.

Το να στείλει η Γαλλία πλοία συλλογής πληροφοριών αυτή τη στιγμή στη Μαύρη Θάλασσα μπορεί η Ρωσία να το λάβει ώς πολεμική πράξη (;)

Σαν να έχει δίκιο ο Πούτιν που δηλώνει οτι το ΝΑΤΟ ετοιμάζει Στόλο Μάχης στη Μαύρη Θάλασσα !

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top