Select Menu


Τους κορυφαίους του διεθνώς κορυφαίου Πανεπιστημίου Yale εντυπωσίασε με τις γνώσεις της μία 18χρονη μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη, η οποία στο παρελθόν είχε κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο σε Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Ο λόγος για την Κυβέλη Μαυρομάτη που έγινε δεκτή, για να σπουδάσει σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, έχοντας έτσι την ευκαιρία να διδαχθεί από νομπελίστες, προέδρους των ΗΠΑ, παγκόσμιους ηγέτες και σπουδαίους επιστήμονες.

 «Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη, επειδή οι κόποι και οι προσπάθειές μου έπιασαν τόπο» δηλώνει η 18χρονη μαθήτρια. «Χαίρομαι, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να σπουδάσω σε ένα πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκουν καθηγητές που έχουν βραβευτεί», προσθέτει. 

Η πανέμορφη Κυβέλη κλίνει προς τις πολυτεχνικές σχολές, καθώς ως λένε όσοι τη γνωρίζουν από τα πρώτα μαθητικά της χρόνια, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό μυαλό στις θετικές επιστήμες. 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top