Select Menu

Οσο ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί το θέατρο της Χρυσής Αυγής και τα ΜΜΕ θα ασχολούνται μαζί τους η κυβέρνηση υπογράφει την παραχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο κράτος των Σκοπίων και κλείνει το θέμα της Κύπρου με νέο σχέδιο Ανάν!

Ο όρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με γεωγραφικό προσδιορισμό είναι πλέον τελειωμένη υπόθεση. Μας το ομολόγησε ο κύριος Βενιζέλος στην τελευταία συνέντευξη τύπου που παραχώρησε και κανείς δεν το κατάλαβε.

Ασχολούμαστε με τον Παναγιώταρο και τον Κασιδιάρη και η κυβέρνηση των προθύμων τελειώνουν την χώρα και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού.



Οταν εμείς μιλούσαμε για την ανευ όρων παραδόση της χώρας στα ξένα συμφέροντα από πέρυσι και την παράδοση της Κυπριακής Δημοκρατίας στα διεθνή κοράκια των πετρελαικων εταιριών κάποιοι μας θεωρούσαν υπερβολικούς και συνομωσιολόγους, σήμερα για ακόμη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε.


Που είναι οι πατριώτες της Χρυσής Αυγής να μιλήσουν για αυτό το έγκλημα της κυβερνησης Σαμαρα και του κυρίου Βενιζέλου;

Που ειναι οι πατριώτες της Αριστεράς να μιλήσουν για αυτό το έγκλημα;

Που είναι οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;

Που είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ;

Πάνος Λελιάτσος

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top