Select Menu


Η φρενήρης επιβολή μέτρων εξαθλίωσης στην Ελλάδα, από τον ίδιο άνθρωπο που στην κυριολεξία κατακρεούργησε την Ανατολική Γερμανία μέσω της θηριώδους «Treuhand», ξεπουλώντας σε δυτικούς ολιγάρχες τις κρατικές επιχειρήσεις της, από τον κ. Σόιμπλε δηλαδή, ο οποίος θέλει να εφαρμόσει την ίδια νοσηρή συνταγή στην Ελλάδα, εντείνεται με την ελληνική κυβέρνηση να συνθηκολογεί άνευ όρων!

Σε αντίθεση δε με τότε, όπου η Ανατολική Γερμανία βοηθήθηκε με δύο τρισεκατομμύρια Ευρώ (άρθρο), η Ελλάδα πρέπει να βιώσει όλες τις συνθήκες μίας επώδυνης πτώχευσης, χωρίς να χρεοκοπήσει!

Στη Γερμανία ενδεικτικά, το αντίστοιχο ΤΑΙΠΕΔ (Treuhand) ...όχι μόνο δεν έδωσε μετρητά στο Γερμανικό Δημόσιο αλλά άφησε και τεράστια χρέη στις πλάτες των Γερμανών.


Περίμεναν 900 δισ. δολάρια έσοδα και βρέθηκαν με 170 δισ. δολάρια ΝΕΑ ΧΡΕΗ οι Γερμανοί Φορολογούμενοι.


Κανένας στη φυλακή... αλλά 2.500.000 Ανατολικο-Γερμανοί έμειναν χωρίς δουλειά.

Πως μπορεί ένας οργανισμός που ΜΟΝΟ πουλάει να κλείσει με Χρέη; 

Με τα γνωστά κόλπα εξαέρωσης των αποθεματικών επειδή δεν υπήρχε νομοθετημένο πλαίσιο εποπτείας κι άλλα τέτοια νομικίστικα μέσω των οποίων απαλλάσσουν όσους εξαφανίζουν Δημόσιο Πλούτο για λογαριασμό των Τοκογλύφων. 

Πως έπαιξαν δισεκατομμύρια των Δημοσίων Ασφαλιστικών Ταμείων στο Χρηματιστήριο και δεν πήγε ΚΑΝΕΝΑΣ στη φυλακη; 

Με τον ίδιο νομικά κατοχυρωμένο τρόπο θα εξαερώσουν τις περιουσίες μας οι παπατζήδες που μετατρέπουν βοσκοτόπια σε Θαλασσοδάνεια που τελικά εξοφλούμε εμείς.


Όπως βλέπετε το ΥΠΟΙΚ δεν ξέρει καν αν τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ μπήκαν στα Ταμεία του Κράτους για να εξοφληθεί το Χρέος. 


Έχουν αφήσει ανοιχτά όλα τα νομικά παράθυρα ώστε να μπορούν να τρώνε μετρητά χωρίς να ελέγχονται.

Όπως οι Τραπεζίτες έκλεβαν τις καταθέσεις των πολιτών ....και η Τράπεζα της Ελλάδας...δεν είδε... δεν άκουσε.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία πως η ΕΕ, το ΔΝΤ και η ΕΚΤ στοχεύουν στο ίδιο αποτέλεσμα - την καταστροφή της οικονομικής βάσης της Ελλάδος καθιστώντας μόνιμη την διαρροή βοηθείας από την υπόλοιπη ΕΕ ώστε να καταστήσει αναγκαίες τις απεριόριστες χρηματοδοτήσεις και τα μέτρα λιτότητας (ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ) που πάντα θα τις ακολουθούν, εμβαθύνοντας το βάρος του χρέους της ευρωζώνης και αποτελειώνοντας τελικά τον ελληνικό λαό.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top