Select Menu


Mε εταιρεία που έκλεισε το 2007 διαχειρίζονταν η Alpha Bank κεφαλαία πελατών της και εσύ βλάκα  συνέχιζε να τους σώζεις με το υστέρημα σου!

Στην Κολομβία των Βαλκανίων, οι τραπεζίτες, με θυγατρικές εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους, διαχειρίζονταν κεφαλαία πελατών τους την στιγμή που οι πολίτικοι χαβαλέδες αναζητούν φορολογικά έσοδα απο τυροπιτάδες και καστανάδες ψηφίζοντας νέα μέτρα.

Προφανώς έξι χρονιά μνημονίων και κυβερνήσεων χαβαλέδων κάνεις δεν πήρε χαμπάρι πως οι τραπεζίτες φοροδιαφεύγουν!

Δείτε τον απίστευτο τρόπο που η Alpha Bank διαχειρίζονταν τα κεφαλαία των πελατών της:





Το γεγονός πως η εν λόγω εταιρεία έχει κατεβάσει ρολά από το 2007 συμφωνά με έγγραφα των βρετανικών άρχων και διαχειρίζονταν μέχρι και σήμερα κεφαλαία δεν το πήρε χαμπάρι κάνεις;


Κάθε μέρα που περνά ανακαλύπτουμε νέους τρόπους που οι τραπεζίτες κατακλέβουν την χώρα και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να αυτομαστιγωνόμαστε για το ποιος φταίει πιο πολύ ο δημόσιος υπάλληλος ή ο ελεύθερος επαγγελματίας!

Πάνος Λελιάτσος, Οικονομολόγος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top