Select Menu


Μετά την "κολοκυθιά" μεταξύ της Εισαγγελίας της υπόθεσης και της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών για το φιάσκο με την αναβολή της δίκης για το σκάνδαλο της Siemens , το Μέγαρο Μαξίμου με Non paper ανακοίνωσε πως «Η ευθύνη για την εμπλοκή στη συνέχιση της δίκης για την υπόθεση Siemens θα πρέπει να αναζητηθεί στην Εισαγγελία Εφετών» και καταγγέλουν την «συστηματική προσπάθεια» για να παρακωλυθεί  η υπόθεση της Siemens και να οδηγηθεί σε παραγραφή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη σημερινή συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, η νέα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ξένια Δημητρίου, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα ό,τι έχει ξεκινήσει διερεύνυση για το ποιος ευθύνεται για την εμπλοκή στη συνέχιση της δίκης για την υπόθεση Siemens.

«Λέμε σαφέστατα ότι αυτά που ζήτησε η Εισαγγελία Εφετών τα έχει λάβει (τη μετάφραση του βουλεύματος για την υπόθεση Siemens), άρα η ευθύνη θα πρέπει να αναζητηθεί σε αυτή», υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές. 

Στο ίδιο πλαίσιο, υπονοώντας «μεθόδευση», σχολιάζουν σκωπτικά ότι «ο Ντογιάκος είναι πολύ καλός νομικός για να έχει κάνει παράλειψη».(πηγή)

Μιλάμε για τον ίδιο νομικό που κρίθηκε ένοχος πριν λίγους μήνες από το αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, σε υπόθεση που αφορούσε «συμπεριφορά μη συνάδουσα με την ιδιότητά του ως εισαγγελικού λειτουργού και κατάχρηση εξουσίας ως διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών» και τιμωρήθηκε απλώς με επίπληξη!

Μιλάμε για τον ίδιο νομικό, τον ψηλό "Παναθηναϊκάκια" που ο Αντώνης Σαμαράς του έδινε εντολή, ώστε να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα. (Εδώ περισσότερα)

Μιλάμε για τον ίδιο νομικό που τοποθέτησε στο αρχείο τη καταγγελία Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού! Πρόκειται για την καταγγελία που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης μαζί με τον Πάνο Καμμένο σχετικά με την απόπειρα χρηματισμού του από το Γιώργο Αποστολόπουλο ώστε να αλλάξει την πρόθεσή του να καταψηφίσει τον προτεινόμενο από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με ανυπόστατα επιχειρήματα, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έβαλε την υπόθεση στο αρχείο μέσα σε λίγες ώρες. (πηγή)

Μιλάμε για τον ίδιο νομικό που απομάκρυνε τον εισαγγελέα δικαστικής συνδρομής Γιάννη Αγγελή από τις συναντήσεις που έγιναν με πρωτοβουλία του υπουργείου Δικαιοσύνης ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα της έρευνας για την υπόθεση Βγενόπουλου - Λαϊκής Τράπεζας της Κύπρου. Πρόκειται για τον εισαγγελέα που είχε κινήσει τις διαδικασίες ώστε να αναλάβει δράση κάποια στιγμή η ελληνική Δικαιοσύνη σε αυτό το τεράστιο για την Ελλάδα και την Κύπρο σκάνδαλο.(πηγή)

Το φιάσκο αυτής της δίκης που χάθηκε στο δάσος της μετάφρασης, είναι ίσως η πιο ισχυρή απόδειξη της έννοιας κομματικό τακίμι ή της λαϊκής ρήσης: κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει...

Θυμηθείτε μόνο ποια πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στο σκάνδαλο...(Εδώ περισσότερα)

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΥΓ. Απεβίωσε λέει ένας δικαστής και στον πάγο μπαίνει και η δίκη του Μαντέλη για την υπόθεση των "μαύρων ταμείων" της Siemens! (πηγή)

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top