Select Menu


Το είπε και το έκανε… Λίγο πριν αναχωρήσει για την Κίνα ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης σε μία συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλα του είχε πει: «Πάω στην Κίνα… και αν δεν επιστρέψω με επενδύσεις για το δήμο μου, να με ραπίσεις».

Και όχι μόνο γλίτωσε το ράπισμα ο Ηλίας Ψινάκης αλλά κατάφερε να επιστρέψει με συμφωνίες που ούτε λίγο ούτε πολύ ακουμπάνε τα 400.000.000 δολάρια!

Οι συμφωνίες οι οποίες υπεγράφησαν με τον επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Δημάρχων κ. Dai Yudong -ο οποίος είναι και πρόεδρος της εταιρείας Dragon Tourist Holding Ltd.- αφορούν στην επένδυση 350.000.000 δολαρίων για την τουριστική ανάπτυξη της παραλιακής γραμμής του Μαραθώνα που εκτείνεται σε μία έκταση 15 χιλιομέτρων αλλά και στην χρηματοδότηση με 50.000.000 ευρώ της κατασκευής του ιστορικού μουσείου του Μαραθώνα σύμφωνα με το paraskhnio.gr.

Για τον λόγο αυτό ο κ. Ψινάκης έστειλε επιστολή στους υπουργούς κ.κ. Κοτζιά, Κουρουμπλή, Κοντονή, στον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα και στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ ζητώντας μία συνάντηση ώστε να συζητήσει από κοντά για τις επενδύσεις αυτές και ευχαριστώντας τους για την βοήθεια και την υποστήριξή τους.

Η επιστολή στον Υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά:




Στην επιστολή του προς τον Υπ. Εσωτερικών κύριο Κουρουμπλή, ο οποίος πρώτος ασπάστηκε την ιδέα για την ίδρυση της «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων» ο Ηλίας Ψηνάκης τονίζει πως το όραμα αυτό πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά

Στην επιστολή του προς τον κύριο Κοντονή ο Δήμαρχος Μαραθώνα τον ευχαριστεί για την βοήθεια του στην προετοιμασία του ταξιδιού στην Κίνα σε θέματα που αφορούν στον αθλητισμό.

«Το όραμα για τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδος και Κίνας που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε Ανατολή και Δύση άρχισε να υλοποιείται». Αυτό τόνισε ο κ. Ψινάκης στην ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κινέζο Πρέσβη στην Ελλάδα επισημαίνοντας πως «αυτή είναι μόνο η αρχή»!


Μπορεί, να έχουμε συνηθίσει τον Ηλία Ψινάκη, μέσα απ' την show biz - τέως εργασία του, ως μάνατζερ, και ως "χαβαλέ" στην τηλεόραση. Ωστόσο, ο κ. Ψινάκης έχει και μια άλλη πάρα πολύ ΣΟΒΑΡΗ πλευρά, όπου ο περισσότερος κόσμος ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν την γνωρίζει.

Έχει κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο, σε τομείς, στους οποίους δεν θα αναφέρω, σεβόμενος ότι ο ίδιος ο Ψινάκης, δεν θέλει να διαφημίζει. Έτσι λειτουργούν οι ΣΟΒΑΡΟΙ Άνθρωποι και δη όσοι ασχολούνται με τα κοινά.

Οποιαδήποτε σύγκριση με υπουργούς και παρατρεχάμενος που τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός με ένα σκασμό λεφτά είναι τουλάχιστον ατυχής. Όπου πάνε αυτοί μόνο βόλτα κάνουν και έρχονται πίσω με άδειες βαλίτσες.

Συγχαρητήρια πολλά Ηλία. Αν ήταν όλοι σαν εσένα, η Ελλάδα θα ήταν 100 χρόνια μπροστά!!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top