Select Menu


Θυμάστε το ξεπούλημα των 28 ακινήτων του Δημοσίου που μετά την εκποίηση το δημόσιο τα ενοικίασε;


Σύμφωνα λοιπόν με το euro2day.gr, το εισαγγελικό πόρισμα καλεί να λογοδοτήσουν για το αδίκημα της απιστίας ΜΟΝΟ τα τότε μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ. Το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ έχει ασυλία και δεν μπορούν να του απαγγείλουν κατηγορίες!

Η μέθοδος αποτίμησης λειτούργησε όλως τυχαίως εις βάρος του Δημοσίου, ενώ εκτιμούν πως η συνολική ζημία του δημοσίου είναι περί τα 600 εκατ. ευρώ!


Επίσης οι συμβάσεις είναι λεόντειες κυριολεκτικά αφού επιτρέπουν ΜΟΝΟΜΕΡΗ ετήσια αναπροσαρμογή των μισθωμάτων με περιορισμένο δικαίωμα καταγγελίας των συμβάσεων από πλευράς του δημοσίου!

Και έτσι παραπέμπονται έξι μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ. 

Τα μέλη λένε ότι με την δίωξη αυτή αποθαρρύνουμε τους επενδυτές και ότι αν δεν τα εκτιμούσαν σε αυτή την τιμή τώρα θα ήταν αδιάθετα απαξιωμένα και το Δημόσιο θα είχε υποστεί μεγαλύτερη ζημία!

Τώρα για ποιους επενδυτές μιλάνε, το είχαμε αποκαλύψει και αυτό:


Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top