Select Menu


Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη Βουλή η προ ημερησίας συζήτησης για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά, νέες αποκαλύψεις κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου.



Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Εφημερίδα των Συντακτών», ο κ. Παπασταύρου, σε αντίθεση με όσα έχει υποστηρίξει κατ’ εξακολούθηση ο ίδιος, δεν ήταν απλός διαχειριστής του συγκεκριμένου λογαριασμού της λίστας Λαγκάρντ, ούτε πληρεξούσιος άλλου επιχειρηματία, όπως παρουσίαζε τον εαυτό του, αλλά συνδικαιούχος του λογαριασμού και ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Τα παραπάνω δεν αποδεικνύονται από τον Ερβέ Φαλσιανί και την επεξεργασία της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ, ούτε καν από την ελβετική HSBC, αλλά από ένα βρετανικό υπερπόντιο έδαφος στην Καραϊβική θάλασσα: τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, έναν από τους διασημότερους φορολογικούς παραδείσους παγκοσμίως.

Σύμφωνα με έγγραφα που απέστειλε πρόσφατα η Εισαγγελία του συγκεκριμένου κράτους προς τις ελληνικές δικαστικές αρχές, ύστερα από αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τη συγκεκριμένη χώρα, προκύπτει ότι ο Σταύρος Παπασταύρου είναι συνδικαιούχος του συγκεκριμένου λογαριασμού.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top