Select Menu


Αίτημα ευθανασίας κατέθεσε ένας 70χρονος στο δήμο Δομοκού, εξαιτίας ενός χρέους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει.

Ο άντρας από την Εκκάρα Δομοκού κατέθεσε την Τετάρτη το αίτημα ευθανασίας στο δημαρχείο Δομοκού και στον υπουργό Δικαιοσύνης και Υγείας, ενώ απευθύνθηκε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μιλώντας στο star Κεντρικής Ελλάδας, ο 70χρονος εξήγησε ότι το χρέος αυτό προέκυψε αφότου εξαπατήθηκε πριν περίπου 10 χρόνια από έναν φίλο του τον οποίο εμπιστεύτηκε. Λόγω του χρέους, έχει διακοπεί τους τελευταίους μήνες η σύνταξη ανασφάλιστου υπερήλικα των 330 ευρώ που έπαιρνε και σήμερα ζει σε ένα σπίτι δίχως ρεύμα και χωρίς να μπορεί να αγοράσει τα φάρμακα που έπαιρνε. «Η ζωή είναι αφόρητη», λέει χαρακτηριστικά.

«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν έχω το θάρρος και γι' αυτό ζήτησα» την ευθανασία, ομολογεί ο απελπισμένος άντρας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα... 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top