Select Menu


Συνελήφθη πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και πρόεδρος της Αερολέσχης της πόλης για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μεταναστών με αεροπλάνο με "αμοιβή" 30.000 ευρώ από τον καθένα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr πρόκειται για τον αντιπτέραρχο ε.α. Γιώργο Πρεβεζάνο που είχε εκλεγεί (5.381 ψήφους και 44,10% στον α΄ γύρο και 6.140 και 53,90% στον β΄) με τη στήριξη της ΝΔ δήμαρχος Μεσολογγίου από το 2002 έως το 2006, ενώ ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τις δύο επόμενες δημοτικές περιόδους 2006-2010 και 2010-2014.

Μάλιστα, ο κ. Πρεβεζάνος ο οποίος αποχώρησε στις εκλογές του 2014, είχε δηλώσει τη στήριξή του στο σημερινό “γαλάζιο” δήμαρχο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο.

Γνωστός «γαλάζιο» στέλεχος της περιοχής, ο κ. Πρεβεζάνος δεν είχε διστάσει ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να στείλει το 2001 ανοιχτή επιστολή στους δημότες του Μεσολογγίου να χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητους» όλους τους βουλευτές γιατί δεν αντιδρούσαν στη μεταφορά του Εφετείου στο Αγρίνιο.


O κ. Πρεβεζάνος με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου Κώστα Καραγκούνη

Ο πρώην δήμαρχος είχε απασχολήσει και πριν τρία χρόνια την επικαιρότητα καθώς είχε κληθεί να πληρώσει 13 χιλιάδες ευρώ, για να εξοφλήσει «ροζ τηλεφωνήματα» που έκαναν εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ για τους οποίους είχε εξασφαλίσει το 2004 τηλεφωνικές γραμμές. Ωστόσο, η απόφαση δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο παρά μόνο από τη δημαρχιακή επιτροπή, ενώ ποτέ δεν ζητήθηκαν στοιχεία για τα τηλέφωνα που έκαναν κατάχρηση!

Με τον βουλευτή Σίμο Κεδίκογλου


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top