Select Menu

          Νέο οικονομικό σκάνδαλο ξέσπασε λίγες μέρες πρίν, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά ένα άτομο από το χώρο της τέχνης. Μια προσωπικότητα που μισό περίπου χρόνο πριν «χτυπιόταν» στη σκηνή, καλώντας τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «όχι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου. Μια περσόνα του πενταγράμμου, που καλούσε τους Έλληνες να φερθούν σαν άξιοι πατριώτες, να βάλουν το κοινό καλό πάνω από το προσωπικό, τα συμφέροντα της κοινωνίας πάνω από τα ατομικά, υπερασπιζόμενοι τάχα το δίκιο τους απέναντι σε μια σκληρή Ευρώπη.

     Εκείνο τον καιρό,ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν για πολλούς το πρότυπο του αγωνιστή, ένας  επαναστάτης, ο οραματιστής μιας καλύτερης Ελλάδας, ανεξάρτητης,  ένας καλλιτέχνης  που πάνω απ’ όλα αγαπά την πατρίδα του και προωθεί τα συμφέροντά της, με κάθε κόστος.

    Επειδή όμως παιδιά, ο άνθρωπος δεν είναι κάνα κορόιδο, κατάλαβε επιτέλους  ποιο είναι το συμφέρον για εκείνον. Γι’ αυτό (σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής»), απαίτησε από το Δήμο Ξάνθης- όπου και πραγματοποιήθηκε η συναυλία του- να του καταβληθεί το ποσό των 16.500 ευρώ σε νομικό-πρόσωπο εταιρεία… στη Βουλγαρία.







    Φυσικά, εκπρόσωπος του κυρίου Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως ο τραγουδιστής δε γνώριζε απολύτως τίποτα για όλα αυτά, ακριβώς επειδή ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ! Απολύτως φυσιολογικό αυτό. Δεν είναι κανένας αδιάκριτος, να θέλει να μάθει πόσα χρήματα αποδίδει η εργασία του και τι στο καλό γίνονται αυτά τα ποσά. Δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα...

    Το ερώτημα που θέλω πολύ μα πάρα πολύ ειλικρινά να θέσω εδώ είναι το εξής : Ως πότε θα μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας, διατυμπανίζοντας πως είναι αριστεροί, ηθικοί, λάτρεις της πατρίδας, υπερασπιστές της, άτομα με εθνική συνείδηση; Πότε θα βγουν να πουν ξεκάθαρα πως αριστεροί είναι μόνο στις απόψεις και στις ιδέες, στο "φαίνεσθαι", μα όχι και στις τσέπες; Και στο κάτω κάτω, αφού δεν ντρέπονται να τα κάνουν, γιατί να ντρέπονται να τα πουν;


Χαιρετίσματα λοιπον, στη Βουλγαρία…


Δ. Δημητρούλα

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top