Select Menu


Λιγο πριν τελειώσει η 13η Νοεμβρη, μια επίθεση έρχεται να ταράξει οχι μονο το Παρίσι, αλλα και ολόκληρο τον κοσμο, μετονομαζοντας τη μερα σε "ματωμένη Παρασκευή". 

Ειναι η βραδια που αναστάτωσε, συγκλόνισε, σημάδεψε για πάντα το Παρισι και τους κατοίκους του. 

Είναι η βραδια που θα σημάνει επίσημα πλέον την αρχή του τέλους του δυτικού πολιτισμού. Το τελος της ηρεμιας μας, της ασφάλειας μας, της ειρηνικής ζωης. 

Η σκέψη πως ο καθένας απο εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση ενος εκ των 153-εως τωρα-νεκρων και εκατοντάδων τραυματιών της αιματοβαμμενης αυτης νυχτας, ειναι που κανει ολο τον πλανήτη-ή σχεδόν όλο-να ανατριχιαζει στην ιδεα πως το κακό οχι μονο βρίσκεται προ των πυλών, αλλά και ενα βήμα μπροστά απο εμάς... 

Άτομα φανατισμενα, που θεωρούν πως η πίστη και η θρησκεία πρέπει να σκοτώνει, μελη μιας οργάνωσης με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα που πανηγυρίζουν απο εχθές για το Μακελειό που προκλήθηκε, ειναι οι ίδιοι που αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτη την τραγωδία, είναι οι ίδιοι που ετοιμάζουν το επόμενο τους χτυπημα-αν δε το έχουν ηδη ετοιμάσει- σε μια κοινωνία που τρέμει πλέον απο φόβο για το ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος. 

Σε μια κοινωνία που ξέρει δυστυχώς ότι έχει να θρηνησει πολλούς ακόμα αθώους εν ονόματι κάποιας δήθεν θρησκειας που αποζητά νεκρούς. Σε μια κοινωνία που απειλείται και θα απειλείται για πάντα πια. Μήπως είμαστε στα πρόθυρα ενός πολέμου, που θα σημάνει την αρχή του τέλους μας;;; 

Δ. Δημητρουλα

Υ.Γ. Ας προσευχηθουμε στη λογική. Ειναι η μόνη που μπορει μας σωσει απο την αυτοκαταστροφή μας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top