Select Menu


Η σκληρή συνθηκολόγηση που επιβλήθει στην Ελλάδα μετά από 31 ώρες από στη διπλωματική πυρά δεν προσφέρει με κανένα δυνατό τρόπο έξοδο από την διαρκή κρίση της χώρας.

Οι όροι είναι πιο σκληροί από εκείνους που απορρίφθηκαν από τους Έλληνες ψηφοφόρους σε δημοψήφισμα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχει τη δημοκρατική συναίνεση.

Θα πρέπει να υλοποιηθεί από ένα ελληνικό κοινοβούλιο που εξακολουθεί να κυριαρχείται από τους βουλευτές της Αριστεράς και Δεξιάς, που απεχθάνονται κάθε γραμμή της δήλωσης της συνόδου κορυφής, το περίφημο SN 4070/15, και έχουν συμφωνήσει – αν έχουν συμφωνησεί – με ένα μαχαίρι στο λαιμό τους.

Το μόνο που λείπει είναι μια μονάδα της χωροφυλακής της ΟΝΕ.

Αυτοί οι όροι είναι μη εφαρμόσιμοι.

Οι πιστωτές έχουν επιδιώξει να καθηλώσει το νέο μνημόνιο με τη μεταφορά 50 δις € των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων σε «ένα ανεξάρτητο ταμείο, που θα αποτιμηθούν σε χρήμα τα περιουσιακά στοιχεία μέσω των ιδιωτικοποιήσεων και άλλα μέσα». Θα χρησιμοποιηθεί εν μέρει για την αποπληρωμή των χρεών.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top