Select Menu

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι είσαι ο μόνος πρωθυπουργός της Ελλάδας, που σήκωσε ανάστημα στα θηρία,

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι δεν σε ψήφισα και το έχω πει, παρά ταύτα ,είσαι ο μόνος πολιτικός που με έπεισε ότι προσπαθείς για το καλό του τόπου σου και του λαού σου.

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι είσαι ο μόνος πρωθυπουργός που πέρασε από την χώρα και με διέψευσε πολλές φορές στις προβλέψεις μου, για τις κινήσεις σου και τις προθέσεις σου.

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, δεν θα ξεχάσω ποτέ, που όλοι οι δεξιοί και κεντρώοι και λοιποί, σε έβριζαν διότι δεν πήγαινες για συμφωνία, πράμα που τους τσάντιζε, βλέποντας να χάνεται από τα μάτια τους, αυτή η φανταστική προοπτική της σιχαμενοευρώπης!

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, δεν θα ξεχάσω εγώ προσωπικά ποτέ, ότι σε έβριζα, γιατί όταν βγήκες κυβέρνηση, πίστευα ότι και εσύ είσαι ένα και το αυτό με τους προηγούμενους, αλλά στην πορεία είδα διαφοροποιήσεις ..

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, δεν θα ξεχάσω ποτέ, ότι είσαι ο μόνος πρωθυπουργός της Ελλάδας, που έδωσε στον λαό του, το δικαίωμα  στην υπέρτατη Δημοκρατική διαδικασία, για να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του.
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ, ότι είσαι ο μόνος πρωθυπουργός που δεν έδωσες σημασία στο αποτέλεσμα του δημοκρατικού αυτού, δημοψηφίσματος, και έκανες το αντίθετο από αυτό που σου φώναξε ο λαός. Για μένα αυτό λέγεται ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ!

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, το ίδιο ισχύει και για τον Υπουργό Αμυνας. Τι τους έχεις τάξει ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;;;; ο και καλά πατριώτης, είχε κόκκινες γραμμές… και καλά! Τα 400 εκατομμύρια δεν τα δέχθηκε, αλλά δέχθηκε 300 εκατομμύρια στις περικοπές στρατιωτικών δαπανών μέχρι το 2016;;;

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, όχι άλλα δάκρυα εσείς. Αφήστε τα δάκρυα για τον λαό που προδώσατε. Μόνος σου έθεσες δικαίωμα στην Δημοκρατική διαδικασία, μόνος σου ακύρωσες τον θεσμό!

Εγώ προσωπικά ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, νιώθω προδομένος!!! Είμαι θυμωμένος, και η οργή μου είναι πολύ μεγάλη, αλλά τα έχω με μένα και όχι μαζί σου. Μαζί μου, που άφησα τον εαυτό μου να πιστέψει σε πολιτικό! Είμαι τσαντισμένος με τον εαυτό μου, που ακόμη δεν μπορώ να δεχθώ ότι μένω σε αυτή την Ελλάδα, στην Ελλάδα των λίγων, στην Ελλάδα των τραπεζιτών, στην Ελλάδα των συμφερόντων, σε μια διχασμένη Ελλάδα, σε μια Ελλάδα που άλλαξε το χρώμα της…

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,  μιας και είμαστε ίδια ηλικία, θα σου πω ότι, εγώ θα ζοριστώ πάλι για ακόμη μια φορά, όπως είθισται να γίνεται στην χώρα αυτή έτσι και αλλιώς, τα τελευταία πολλά χρόνια, και εσύ θα είσαι δυστυχώς όμως, σε μια λίστα, που το όνομα σου δεν θα θυμίζει τίποτε περισσότερο, από έναν της σειράς…. σε όλα τα χρόνια της ιστορίας της Ελλάδας, υπήρξε ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ, πάντα…

Νίκος Καζαντζάκης ,   Μην καταδέχεσαι να ρωτάς : ‘’ θα νικήσουμε; θα νικηθούμε;’’ απλά πολέμα!

Στράτος Παπαδόπουλος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top