Select Menu


Μη μου πείτε πως τους τελευταίους μήνες δεν ευχαριστηθήκαμε διαπραγματεύσεις;

Η κυβέρνηση του Τσίπρα κατάφερε να ταρακουνήσει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και το έκανε να συσκέπτεται και να ξανασυσκέπτεται για να βρεθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα.

Όχι σαν παλιά που πηγαίναμε να τους πούμε πως μας έχουν τρελάνει στους φόρους και η απάντησή τους ήτανε, ή κάνετε αυτά που σας λέμε εμείς χωρίς να έχετε αντιρρήσεις, διαφορετικά nein Giannis.

Και γύριζε πίσω ο Giannis και μας άλλαζε τα φώτα με νέους φόρους.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ρουμελιώτης πρώην υπάλληλος του ΔΝΤ, το δίδυμο Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου έκαναν μυστικές συναντήσεις σε διάφορα ξενοδοχεία με εκπροσώπους του ΔΝΤ και της ΕΚΤ για το πως θα πατήσει το ΔΝΤ στην Ευρώπη με πρόφαση την Ελλάδα.

Αλλάξανε όλα τα οικονομικά στατιστικά στοιχεία για να μπορέσουν πιο εύκολα να ανεβάσουν στην κρεμάλα τον ελληνικό λαό και μόλις έκαναν τη δουλειά τους οι αποικιοκράτες τοκογλύφοι ξεφορτώθηκαν βάναυσα το Γιωργάκη γιατί πλέον τους ήτανε άχρηστος και κράτησαν τον Γεωργίου τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ που τους ήταν χρήσιμος.

Τα ίδια έγιναν και με τους Σαμαροβενιζέλους που υπέγραψαν νέα μνημόνια " στα τέσσερα" για να γίνουν εξουσία και ακολούθησαν την τύχη του Γιωργάκη.

Και έρχεται ο Τσίπρας απ' το πουθενά και το τίποτα του 1,5 - 3%, να δώσει ελπίδα ζωής σε ένα πανικοβλημένο λαό μέσα στην ξαφνική καταιγίδα που βρισκόταν.

Αμέσως οι βρικόλακες τοκογλύφοι των Βρυξελλών λύσσαξαν απ' το κακό τους, γιατί τους χάλαγε με τις απαιτήσεις του τον ιστό τοκογλυφίας που με τόση μαεστρία είχαν υφάνει για την εξόντωση του ελληνικού λαού .

Όσες προτάσεις και να έκανε η σημερινή κυβέρνηση προσπαθώντας να βελτιώσει τους όρους των συμφωνιών που έχουν υπογράψει οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι λεγόμενοι εταίροι τις απέρριπταν και ζητούσαν επιμόνως να εφαρμόσουμε όλα όσα έχουμε υπογράψει από τότε που μας έβαλαν στα μνημόνια.

Οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες αφηνίασαν κι' αυτοί για τους δικούς τους λόγους, γιατί έχασαν την κραιπάλη της εξουσίας που τόσα χρόνια μονοπωλούσαν μοιράζοντας και στο πόπολο μερικά ψίχουλα για να μη διαμαρτύρεται.

Άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρομοκρατούν τον κόσμο πως δεν διαπραγματεύεται σωστά ο Τσίπρας και πως οδηγεί την Ελλάδα κατευθείαν στα βράχια του grexit.

Σήμερα φωνασκούν στα τηλεπαράθυρα αυτοί που δημιούργησαν το τεράστιο αυτό χρέος, πανικοβάλλουν και παροτρύνουν τον κόσμο να πάρει τις όποιες οικονομίες του απ' τις τράπεζες για να δημιουργήσουν πρόβλημα ρευστότητας.

Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι απαξιώνουν τους μάρτυρες, ακόμα και τους διεθνούς φήμης οικονομολόγους που καταθέτουν υπέρ της Ελλάδας.

Αντιπολίτευση και ορισμένοι δημοσιογράφοι με αυτή την τακτική τους, θέλουν να χτυπήσουν έμμεσα την κυβέρνηση αδιαφορώντας αν άμεσα κάνουν ζημιά στην πατρίδα τους και στους εξουθενωμένους πολίτες της.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν υπογράφει νέα μνημόνια και πέσανε να τους φάνε οι τοκογλύφοι και ντόπιοι συνεργάτες τους, με πρώτο πιάτο τον Βαρουφάκη.

Τον Βαρουφάκη τον μισούν ρίχνοντάς του λάσπη, πως παρουσιάζεται στα ευρωσυνέδρια χωρίς γραβάτα, πως είναι νάρκισσος, πως το πουκάμισό του έχει μια κόκκινη ρίγα που ποιός ξέρει τι υπονοεί, πως κυκλοφορεί με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και ένα σωρό άλλα που δεν ντρέπονται να τα λένε.

Τον κατηγορούν πως δέχτηκε να φωτογραφηθεί με τη γυναίκα του σε στιγμές χαλάρωσης και ευθυμίας αλλά και δημοσιότητας, να μπορέσει να περάσει τις θέσεις του σε ένα διαφορετικής νοοτροπίας υπερσυντηρητικό κόσμο .

Ξεσκέπασε στη διεθνή κοινή γνώμη την πλεκτάνη που έστησαν οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες με τους οικονομικούς δολοφόνους τους αντάμα με δικούς μας Εφιάλτες πολιτικούς.

Η σημερινή κυβέρνηση ίσως να έχει κάνει λάθη γιατί είναι άπειρη και απέναντί της έχει την αφρόκρεμα της διεθνούς τοκογλυφίας για να διαπραγματευτεί που δεν θέλουν να αφήσουν τη λεία τους να ξεφύγει.

Μας δουλεύουνε κι' από πάνω πως δεν ζήτησαν μειώσεις των συντάξεων, αλλά θέλουν 1 δΙς 800 εκατομμύρια πλεόνασμα από το ασφαλιστικό σύστημα.

Πώς γίνεται αυτό χωρίς μειώσεις συντάξεων.

Αμ το άλλο πως εκτός από την γενική αύξηση του ΦΠΑ στα πάντα, ζητάνε και στο λογαριασμό της ΔΕΗ να βάλουν 23%. Δηλαδή επί πλέον αύξηση στον λογαριασμό του ρεύματος κατά το 1/4 περίπου της αξίας του.

Οι ξένοι λεγόμενοι επενδυτές ενδιαφέρονται για τα δικά τους συμφέροντα αλλά και της πατρίδας τους, οι δικοί μας όμως πολιτικοί και δημοσιογράφοι νοιάζονται μόνο για το δικό τους συμφέρον.

Ουαί και ξανά ουαί.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top