Select Menu


Αυτή είναι η κατά τ´ άλλα πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και η περήφανη διαπραγμάτευση!!

Οι ελληνικές αρχές συμφώνησαν να μην εμποδίσουν την επέκταση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας μέχρι το τέλος του 2015.

Αυτό αναφέρει το πρακτορείο Iντερφάξ, και επιβεβαιώνει το Bloomberg επικαλούμενο πηγές της γερμανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία επιτεύχθηκε τον Μάρτιο και έτσι στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ, τον Ιούνιο, η Ελλάδα δεν θα προβάλει κανένα βέτο στις κυρώσεις που έχει επιβάλει η ΕΕ εδώ και καιρό στη Ρωσία, ως απάντηση της ανάφλεξης στην Ουκρανία, την προσάρτηση της Κριμαίας και τις στρατιωτικές συγκρούσεις στο Donbass.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι η πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και η προηγούμενη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, λίγες ημέρες μετά την ανάδειξή της στην εξουσία, είχαν ανησυχήσει τους Ευρωπαίους ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο στο θέμα, τελικά φαίνεται πως η Αθήνα συντάσσεται με την άποψη των υπόλοιπων.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top