Select Menu


Χθες βράδυ στον Ενικό, ο Βενιζέλος ομολόγησε πως Παπανδρέου και Παπακωνσταντινου τον παραμύθιασαν οτι η περιβόητη λιστα Φαλτσιανί (Λανγκαρντ) είναι παράνομη και προϊόν συναλλαγής με τις μυστικές υπηρεσίες, άρα δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί. 
Βενιζέλος: «Τον Οκτώβρη του 2012 κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέμματα και η λιστα είχε παραληφθεί νόμιμα από την Ελληνική κυβέρνηση»
Δηλαδή ο διάσημος «συνταγματολόγος» δηλώνει ότι τον παραπλάνησαν οι δύο χαζοί του Κολεγίου!

Τόσο ο Γιωργάκης όσο και ο Παπακωνσταντίνου ήταν οι «διασκεδαστές» της χρονιάς για τους συμμαθητές τους.

Πως τους εμφανίζει ο χοντρός ως ικανούς να τον παραπλανήσουν; Αυτός δεν έκανε μια μικρή έρευνα μόνος του ως αρμόδιος υπουργός;

Κατά περίσταση είναι έξυπνος και αρμόδιος;

Εάν σε αυτό προσθέσουμε και τις καταγγελίες του ίδιου του Φαλτσιανί για τον Παπανδρέου, καταλαβαίνουμε ότι το χάδι της δικαιοσύνης στον Παπακωνσταντινου και η συνεχιζόμενη ατιμωρησία του Παπανδρέου, είναι πρόκληση στον Ελληνικό λαό!

olympia.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top