Select Menu


Αυτά που βλέπουμε να διαδραματίζονται από την ανάγνωση των προγραμματικών θέσεων και μετά, είναι ένας απίστευτος και παράλογος εκβιασμός εκ μέρους των εντιμότατων φίλων μας και των "θεσμών", οι οποίοι διαδηλώνουν έμμεσα αλλά με σαφήνεια, ότι οι επικυρίαρχοι, οι οποίοι καλόμαθαν με τον ενδοτισμό και την δόλια υποχωρητικότητα των απελθόντων ολετήρων, δεν ενδιαφέρονται για κανενός είδους αποτελεσματικές μεταρρυθμίσεις. Ενδιαφέρονται μόνο να καλύψουν τις απάτες τους, υπό το νέφος των κίβδηλων μεταρρυθμίσεων του πρόσφατου παρελθόντος.

Κυρίως, ενδιαφέρονται οι "θεσμοί" για τη διαιώνιση της επικυριαρχίας τους. Όπως είπε κι εκείνος ο Αμερικάνος πολιτικός, του οποίου το όνομα δεν μπορώ να θυμηθώ: «Στην πολιτική, δύο πράγματα έχουν σημασία: το πρώτο είναι τα λεφτά και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι το δεύτερο».

zacharispanos.wordpress.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top